Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buzdolabınızdaki Sağlıklı Yiyecekler, Güçlerini Birleştiriyor

Bu kış günlerinde grip ve soğuk algınlığına yakalanmamak için köşe bucak kaçıyorsanız, artık saklanmanıza gerek yok. Philips, sizi soğuk hav...

Bu kış günlerinde grip ve soğuk algınlığına yakalanmamak için köşe bucak kaçıyorsanız, artık saklanmanıza gerek yok. Philips, sizi soğuk havalardan koruyacak tüm lezzetleri bir araya getiriyor.

Kış mevsiminin gelişi, sizin eve de olağanüstü hâl getiriyorsa; ofisteki hapşırmalardan orkestra kurulabileceğini düşünüyorsanız, geleneksel kış sporu ‘soğuk algınlığı’na yakalanmadan önce alabileceğiniz bir takım önlemler olduğunu bilmelisiniz. Her ne kadar kendisi geride kalmış olsa da, yaz mevsiminin yüksek enerjisini soğuk havalarda da koruyabilmek mümkün. Pancar, elma, havuç, kereviz ya da siz nasıl isterseniz. Buzdolabınızdaki sağlıklı yiyecekler Philips ile buluşuyor ve ortaya sizi soğuk havalardan koruyacak birbirinden lezzetli sağlık iksirleri çıkıyor.

Sıvı gıdalar, hem katı gıdalardan daha kolay sindirilir, hem de sebze suyu ile tek seferde vücuda daha fazla vitamin alınabilir. Üstelik sebze yemekten hoşlanmayan çocuklar için de sebzelerin suyunu sıkmak sağlıklı bir alternatif oluşturur. Philips Viva Collection Katı Meyve Sıkacakları, 75 mm’lik ekstra geniş beslenme borusuyla, büyük sebze ve meyveleri, öncesinde kesmek gibi bir hazırlığa girişmeden, suyunu sıkmanızı sağlıyor. Şeffaf kapak ve posa kabı sayesinde sağlıklı iksirlerinizin nasıl hazırlandığını görebilirsiniz.

Güçlü motoru sayesinde meyve ve sebzelerinizin suyunu son damlasına kadar çıkaran Philips Viva Collection ile maksimum meyve suyunu minimum zahmetle hazırlayabilirsiniz. Tek seferde 2 litre meyve suyunu hazırlayıp, QuickClean teknolojisi ile tam 1 dakikada temizleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra posa kabı dışında başka hiçbir yerde posa biriktirmeme özelliği ile sizi soğuklardan koruyacak olan lezzetleri hazırlamanızda işinizi kolaylaştırıyor. İhtiyacınız olan vitaminleri tüketmenize yardımcı olan Philips Viva Katı Meyve-Sebze Sıkacağı’nın, tüm parçaları kolay sökülüp takılabiliyor ve bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok