Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzet İmparatorluğu “Maç Menüsü”

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, yeni reklam filmi ile ekranlarda... Reklam filmi, Lezzet İmparatorluğu’nun başındaki Sezar k...

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, yeni reklam filmi ile ekranlarda... Reklam filmi, Lezzet İmparatorluğu’nun başındaki Sezar karakterinin Little Caesars lezzetleri karşısında şaşkınlığını gizleyemediği birbirinden komik görüntülere sahne oluyor.

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars’ın yeni reklam filmi, Aralık ayından bu yana ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor.

Little Caesars, şimdiye kadar yaptığı birbirinden ilginç pazarlama kampanyaları gibi bu kez de dikkatlerini üzerine çekmeyi başarıyor. Markanın özdeşleştiği Sezar karakterinin Little Caesars lezzetleri karşısındaki hayranlığını esprili bir şekilde ele alan reklam filmi izleyiciyi gülümsetmeyi başarıyor. Sekiz yıldır üst üste Amerika’nın en iyisi* seçilen Little Caesars’ın reklam filminin çekimini Medina Turgul DDB Reklam Ajansı, Kreatif Direktörlüğü’nü Gökhan Erol, yönetmenliğini ise Ozan Yalabık yaptı.

Şimdilik iki filmle izleyicinin karşısına çıkan Little Caesars’ın yeni reklam kampanyası, Little Caesars’ın Nefis Kenarlı Sezar Pizzasını ve Maç Menüsünü ön plana çıkarıyor.

Little Caesars’ın nefis kenarlı “Sezar Pizza”sının sırrı nedir?

Reklamda adı geçen Little Caesars’ın taze günlük hamurla üretilen “Sezar Pizza”sının her bir parçası bol jambon, sosis, mantar, yeşilbiber, mısır, siyah zeytin, kekik ile donatılıyor. Sezar Pizzanın nefis kenarı ise içi sıcacık, akışkan Mozeralla peyniri, dışı Parmesan ya da mis kokulu susam taneleriyle hazırlanıyor.

Little Caesars “Maç Menüsü” fırsatı ile neler sunuyor?

Little Caesars, “Maç Menüsü” ile de eşsiz lezzetini fırsata dönüştürüyor. Maçsever pizza tutkunları, #Lezzetİmparatorluğu’ndan aldıkları orta ve büyük pizza seçeneklerinden birinin yanında 1 pizza ve 1 litre içeceği bedavaya getiriyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe