Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınıza renkli bıçaklar

Bir asrı geçen tecrübesiyle çakı ve bıçak ürünlerinde kendini ispatlamış Victorinox, mutfaklarda da çok iddialı.  Victorinox’un eli yormayan...

Bir asrı geçen tecrübesiyle çakı ve bıçak ürünlerinde kendini ispatlamış Victorinox, mutfaklarda da çok iddialı. 

Victorinox’un eli yormayan, ergonomik saplı mutfak bıçaklarıyla yemek yapmanın keyfini çıkartırken renk seçenekleriyle de mutfağınızı hareketlendirin

Victorinox’un tamamı İsviçre’de üretilmiş ergonomik saplı mutfak bıçakları, yemek yapmayı sevenlerin vazgeçilmezi oluyor. Türkiye’deki distribütörlüğü Eyüboğlu’na ait Victorinox, özellikle canlı renk seçenekleriyle mutfaklara da ayrı bir hava veriyor.

İsviçre’deki fabrikalarda özel ısıl işlem tekniklerinden geçen Victorinox bıçakları kaliteli birinci sınıf paslanmaz çelikten üretiliyor. Tüketiciye rahat bir kullanım vadeden Victorinox mutfak bıçakları, aynı zamanda kesim kalitesindeki mükemmelliğini de ürünlerine taşıyor.

Kullanım koşullarının dikkate alınması durumunda ömür boyu paslanmaz çelik garantisi bulunan Victorinox bıçakları; konforlu, rahat ve hızlı kesmenin verdiği pratiklikle yemek yapmayı kolaylaştırıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe