Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

O sadece bir bardak çikolatalı süt değil

Hiçbir şey çocukların hayal gücü ve yaratıcı zihinleri kadar güçlü değil.  Çocukların sınırsız hayal gücü ve iyimserliğinden ilham alan Nesq...

Hiçbir şey çocukların hayal gücü ve yaratıcı zihinleri kadar güçlü değil. 

Çocukların sınırsız hayal gücü ve iyimserliğinden ilham alan Nesquik®, Nestle’nin çocukların ihtiyaçlarına göre özel olarak geliştirdiği zengin vitamin ve mineral karışımı Opti-start sayesinde sütü daha da faydalı hale getirerek çocukların güne güçlü bir başlangıç yapmalarına yardımcı oluyor. Bu sayede çocukların potansiyeli ortaya çıkıyor ve hayallerine ulaşabiliyorlar.

Buradan hareketle marka stratejisini “Geleceği Besler” olarak belirleyen Nesquik®’in yeni reklam filminde Nesquik®’li bir bardak sütün çocukların geleceği için taşıdığı önemin altı çiziliyor.



Lansman kampanyasında yaratıcı oyun ve hayal gücünün önemini sahiplenen Nesquik®’in reklam filminde zengin içerikli Nesquik® Opti-start ile hazırlanan bir bardak sütün, çikolatalı bir sütten daha fazlası olduğu ve büyüme yolunda çocukların en yakın arkadaşı olduğu belirtiliyor. Nesquik®’in dünyayı değiştirecek icatlara, heyecan dolu maceralara ve büyük hayallere başlarken hep çocukların yanında olduğu, doğru bir başlangıçla onların herşeyi başarabileceğine dikkat çekiliyor. Reklam, Nesquik®Opti-start’li bir bardak süt ile güne coşkulu ve enerjik biçimde başlayan, farklı mekânlarda oynadıkları oyunlarla yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini gösteren sağlıklı ve mutlu çocukların görüntüleri ile destekleniyor. Reklam filminde, Nesquik® Opti-start ile daha da faydalı hale gelen sütün çocukların geleceğini değiştirebileceği mesajı veriliyor.

Nestlé Süt Ürünleri Stratejik İş Birimi ve McCann World Group tarafından “Nesquik Geleceği Besler” olarak belirlenen marka stratejisi doğrultusunda çekilen reklam filmi, McCann İstanbul tarafından Türkiye’ye uyarlandı.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok