Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pizzanın ustaları “Komili Hakiki Lezzet Atölyesi”nde yetişecek

Kurulduğu günden bu yana 138 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın mucizesi zeytinyağını değ...

Kurulduğu günden bu yana 138 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın mucizesi zeytinyağını değişmeyen lezzetiyle sofralara taşıyor. 

Yetişkinlerin yaratıcılıklarını geliştirmek ve aşçılık sanatını daha yakından tanımaları için 22 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek olan “Komili Hakiki Lezzet Atölyesi” etkinliğinde katılımcılar, mutfakta harikalar yaratarak lezzetli pizzalar hazırlayacaklar.

Komili ve ünlü şef Eyüp Kemal Sevinç işbirliğinde uzman eğitmenler tarafından düzenlenen “Komili Hakiki Lezzet Atölyesi”nde yetişkinler hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de aşçılık sanatını daha yakından tanıyacak. Koşuyolu EKS Mutfak Akademisi’nde 22 Ocak Cuma günü saat 19:00 – 20.00 arası gerçekleştirilecek pizza yapım teknikleri atölye çalışmasına katılmak için EKS Mutfak Akademisi ile iletişime geçmek yeterli.

Hakiki lezzet ustaları, birbirinden lezzetli pizzalar yapacak

Kontenjanı sınırlı olan atölyeye katılanlar, EKS Mutfak Akademisi şeflerinin yönetiminde; pizza yapım tekniklerini öğrenerek, pizza hamuru, közlenmiş patlıcanlı etli pizza, deniz mahsullü pizza, çıtır pizza gouda peyniri ile ve creme brulee yapabilecekler.

Keyifli vakitlerin, lezzetli yemeklerin adresi Komili Hakki Lezzet Atölyesi’nde katılımcılar, eğlenceli ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkarak; “Komili Hakiki Lezzet Ustası Sertifikası” almaya hak kazanacaklar. Sertifika ile yaratıcılıklarını belgelen katılımcılar, geleceğin şefleri arasındaki yerini alacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok