Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tasarımıyla mutfakların yeni yıldızı

Bosch Ev Aletleri, iF tasarım ödüllü, duvar tipi ankastre davlumbazı ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor. Bosch Ev Aletleri, ‘yaşam için...

Bosch Ev Aletleri, iF tasarım ödüllü, duvar tipi ankastre davlumbazı ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor.

Bosch Ev Aletleri, ‘yaşam için teknoloji’ anlayışıyla, tüketicilerine mükemmel sonuçlar elde etmenin en kolay yolunu sunmaya devam ediyor. Beyaz renkli yalın tasarımı ve üstün özellikleriyle Bosch Serie 6 DWK06G620 davlumbaz, mutfağında tasarım ödüllü davlumbazlara yer vermek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayacak. iF tasarım ödülü kazanan davlumbaz, dokunmatik tuşları sayesinde kolaylıkla kumanda ediliyor. 600 m3/h yüksek emiş gücü ile mutfağınızın hava kalitesini garanti ediyor. Hem hava çıkışlı ve hem hava dolaşımlı kullanıma uygun olan cihaz, halojen aydınlatması ile de ocağın optimum enerji verimliliği ile aydınlatılmasını sağlıyor.

Bosch Serie 6 DWK06G620 davlumbaz, eğimli tasarımı ve duvara monte edilebilme özelliği sayesinde mutfağınızı planlamanız için daha fazla özgürlük sağlıyor. Çelik yağ filtresi, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olduğu için zahmetsizce temizleniyor. Davlumbazın 3 güç kademesi ve 1 yoğun kademesi var. 67 dB’lik düşük ses seviyesi sayesinde, yüksek performansta bile sadece fısıltıdan bile sessiz bir şekilde çalışarak yemek buharını sizi hiç rahatsız etmeden filtreliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok