Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bebeğinize Yemek Yapmanın Püf Noktaları ve Mutfak Sırları

Almanya ‘da 1920’den beri pişirme mutfak uzmanı olarak kabul edilen Silit, tüm dünyada benzersiz olan fonksiyonel Silargan® ile sağlıklı piş...

Almanya ‘da 1920’den beri pişirme mutfak uzmanı olarak kabul edilen Silit, tüm dünyada benzersiz olan fonksiyonel Silargan® ile sağlıklı pişirme bilinci yüksek ürünler sunuyor 

Pişirme, özel pişirme, kızartma, hazırlama ve saklamada uzman olan Silit, bebeğinizin gelişiminde en önemli rolü oynayan beslenme için en sağlıklı ve en lezzetli pişirme sonuçlarını elde etmenizi sağlıyor. Türkiye’de Enplus güvencesiyle yer alan Silit ile hem sağlıklı hem lezzetli yemekler!

Silargan® nedir?

Doğada gıda ile taması uygun 10’dan fazla mineralin 1200 ile 1300 derece arasında pişirilmesiyle oluşan maddeye Silargan® denir. Silargan®’ın içinde bulunan Bor minerali doğada elmastan sonra en sert madde olarak kabul edilir. Silit tarafından 1989 yılında Dünya çapında bir yenilik olarak kabul edilerek, fonksiyonel seramik, Silargan® mucizeli ürünlerin lansmanı yapılmıştır.

En sağlıklı pişirme ve %100 doğal lezzet için: Silargan®

Silit’in Silargan® iç yüzeyi, taban yapısına sahip ürünleri sayesinde yiyeceklerin besin değerleri kaybolmadan korunarak nefis kıvamlı yemekler hazırlayabilirsiniz. 3 mm çelik tabanı, 1,6 mm çelik gövdesi ve Silargan® kaplaması ile kesilmeye ve çizilmeye karşı dayanıklı, gözeneksiz, çelikten daha sert bir yüzeye sahip olan Silit ürünlerini çelik mutfak aksesuarlarıyla da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Silargan® mucizesi sayesinde Silit ile doğal tatlara sadık kalabilirsiniz, çünkü; antibakteriyel yapısı pişirme gereçlerinin yüzeyinde bakterilerin oluşmasını önlerken; nikel içermeyen yapıları sayesinde alerjisi olanlar için ideal.

Bebeğiniz için hazırlayacağınız yemeklerde malzemelerin tadını ve doğal aromasını korumak istiyorsanız Silit’in bütün dünyada benzersiz olan Silargan®’ı kullanmalısınız.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe