Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evlilik Alışverişinde Altın Öneriler!

Yeni bir hayata hazırlanıyorsunuz, kuracağınız yuvayı içinde mutlulukla yaşayacağınız bir mekâna dönüştürmek istiyorsunuz. Peki, ama nasıl? ...

Yeni bir hayata hazırlanıyorsunuz, kuracağınız yuvayı içinde mutlulukla yaşayacağınız bir mekâna dönüştürmek istiyorsunuz. Peki, ama nasıl? Daha önce birçok kişinin bu yollardan geçtiğini bilen ve evlilik alışverişlerinin vazgeçilmez duraklarından olan Bernardo, sizi kurtaracak altın değerinde öneriler hazırladı.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin tercihi sofra tasarım uzmanı Bernardo, mutlu bir yuva kurmanın ilk adımı olan ev eşyalarının tercihi konusunda sahip olduğu tecrübeyi yeni evlenecek çiftlere aktarıyor. İşte Bernardo’nun altın değerindeki önerileri…

Mutfakta Aşkınıza Uyum Sağlayacak Şık ve Kullanışlı Ürünler Seçin
Mutfak, yeni evli bir çift için sadece yemek pişirilen ve yenilen bir yer değildir. Mutfakta yemekler birlikte aşkla yapılır ve yenir. Aşkınıza uyum sağlayacak şık ve kullanışlı ürünler satın alın. Unutmayın, o evde daha çok ikiniz yaşayacak olsanız da misafirleriniz de olacak. Onlara leziz yemekler hazırlarken görsel bir şölen sunmak istemez misiniz? Türkiye’de satışını sadece Bernardo’nun gerçekleştirdiği Royal Bone China yemek takımları, yanıtı evet olanlar için doğru bir tercih. Ayrıca başlangıçlar için özel ara servise sahip olan yemek takımları, 12 adet servis ve 12 adet ara servis seçeneği ile satışa sunuluyor. Modellerin çoğu desen ve işlemeleri olmasına rağmen bulaşık makinesi ve mikrodalga fırına girebilme özelliği ile size mutfağınızda yardımcı oluyor.

Sağlık Güvencesine Dikkat Edin
Günümüzde doğal hammaddelerden üretilmiş sağlıklı ürünler kullanmak çok önemli. Özellikle söz konusu mutfak olduğunda hepimiz daha da hassas davranıyoruz. Sadece Bernardo’da satılan Royal Bone China yemek takımlarının bileşimindeki ‘’doğal sığır kemik tozu’’ İngiltere Staffordshire’da üretiliyor. Ayrıca üretiminin desenleme ve sırlama aşamalarında yüzde 100 doğal (kurşunsuz) hammaddeler kullanılıyor.

Garanti Belgesi İsteyin
Satın aldığınız ürünleri uzun süre kullanabilmek ve haklarınızı koruyabilmek için garanti belgenizi mutlaka isteyin. Garanti belgesinde yer alan garanti şartlarını ve kullanım talimatlarını mutlaka okumalısınız. Bernardo, 12 kişilik yemek takımlarında kırık parça temini, değişim ve kargo garantisi sunuyor. Yemek takımınızın herhangi bir parçası kırıldığında takımınız bozuldu diye üzülmenize gerek kalmıyor çünkü Bernardo, kırık parça temini ile kırılan parçayı sizin için bulabiliyor. Ayrıca kargoda kırılan parçalarınız olursa da kargo garantisi ile de ücretsiz olarak kırık parça sizin için tekrar gönderiliyor. Eğer yemek takımınızı aldıysanız ve daha sonra başka bir modeli daha çok beğendiyseniz 5 yıl içerisinde ambalajı açılmadığı takdirde değişim garantisi ile istediğiniz model ile değişim yapabiliyorsunuz.

İhtiyaçtan Fazlasını Almak Yerine Kaliteli ve Fonksiyonel Eşyaları Tercih Edin
Evinize her ne alacak olursanız olun, onlara değer katacak olanın öncelikle mutluluğunuz olduğunu unutmayın… Neye ihtiyacınız varsa, onu alın. Eviniz sade, eşyalarınız fonksiyonel olsun. Nasılsa evlendikten sonra da alışveriş yapmaya devam edeceksiniz; hem de bir ömür boyu!

Eşyalarınızın kaliteli olmasına özen gösterin. Bu hem daha konforlu yaşamanızı sağlayacak, hem de kısa süre içinde eşyaları yenilemenizi engelleyecektir.

Bir alışveriş listesi yapın. Daha sonra listenizdeki ürünlerle ilgili fiyat, kalite ve kampanya araştırması yapın. Planlı ve araştırmacı olmak size evlendikten sonra da çok şey kazandıracak.

Evinizin bir ruhu olsun. Eşyalarınız uyumlu ve içinde mutlu olacağınız şık ve zarif unsurlardan oluşsun.

Ayrıca alacağınız eşyalarla ilgili bir sorun yaşadığınızda muhatap bulabileceğiniz iyi markaları tercih edin.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe