Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı Mutfaklar için Blanco Zenar

Eviye ve armatürün dünyaca ünlü ismi BLANCO, 2016 yılı koleksiyonu ile bir kez daha ustalığını gözler önüne seriyor.  Markanın yeni eviye mo...

Eviye ve armatürün dünyaca ünlü ismi BLANCO, 2016 yılı koleksiyonu ile bir kez daha ustalığını gözler önüne seriyor. 

Markanın yeni eviye modeli BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus, üstün özellikleriyle mutfakları sıradanlığın çok uzağına taşıyor. Pratik özellikleri ile hanımlara büyük kolaylıklar vadeden tasarım, şıklığıyla da bambaşka bir atmosfer yaratıyor.

BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus, her detayı ile mükemmelliği yeniden tanımlıyor. Ergonomik üstünlükleri ile dikkat çeken eviye, mutfaklardaki günlük gereksinimleri karşılamanın ötesine geçiyor. Kendine özel çizgisi ve formu ile mutfaklara sınıf atlatırken şık tasarımı ile standartların ötesine geçen BLANCO ZENAR XL 6 S SteamerPlus, fonksiyonellikte de rakip tanımıyor.

Paslanmaz çelik ara süzgeci, cam kesme tahtası ya da ahşap kesme tahtası seçenekleri mutfaktaki işleri olabildiğince kolaylaştırıyor. Buharlı pişirme tepsisine uygun tasarım özelliği ise tasarımın en dikkat çekici fonksiyonları arasında yer alıyor.

Antrasit, kaya gri, alu metallic, inci gri, beyaz, jasmine, champagne, tartufo ve kahve olmak üzere 9 farklı renk alternatifi bulunan ürün, her mutfak tasarımına da uyum sağlıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe