Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Nefis gevrekler daha çıtır, kahvaltılar daha keyifli

Nesfit’in nefis kahvaltılık gevrekleri, yenilenen reçetesi ile artık daha çıtır ve daha lezzetli!  Dengeli beslenerek, hareketli, güzel ve p...

Nesfit’in nefis kahvaltılık gevrekleri, yenilenen reçetesi ile artık daha çıtır ve daha lezzetli! 

Dengeli beslenerek, hareketli, güzel ve pozitif, bir hayat yaşamak isteyen kadınların yanında olan Nesfit, tam tahıllı, yüksek lifli yapısıyla, içeriğinde bulunan 5 vitaminin yanı sıra demir ve kalsiyum mineralleri ile dengeli ve lezzetli beslenmenin en iyi yolu olmaya devam ediyor.

Kadınların istek ve beklentilerine duyarlı olan Nestlé Nesfit onların sesine kulak verdi ve çok daha çıtır gevreklerden oluşan yeni ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sundu. Güzel beslenme, güzel hareket etme ve güzel düşünme ile pozitif bir hayatı hedefleyerek kadınların yanında olan Nesfit, güne güzel ve keyifli bir başlangıç yapmak için yenilediği reçetesiyle daha da lezzetli hale geldi.

Nesfit’in yenilenen Sade, Karışık Meyveli, Ballı Bademli, Kırmızı Meyveli ve Çikolatalı çeşitleri ile artık kahvaltılar, dengeli beslenirken daha kalın gevreklerle çok daha çıtır ve lezzetli. Yenilenen Nesfit lezzetlerinin tadı da daha uzun süre damakta kalıyor. 5 vitamin ile demir ve kalsiyum minerallerini içeren, tam tahıllı ve yüksek lifli bir yapısı olan Nesfit, iyi ve dengeli beslenmenin aynı zamanda lezzetli olabileceğini bir kez daha gösteriyor.

Nesfit’ten güzel tarifler, yeni fikirler

Nesfit’in yenilenen lezzetlerinin tadını daha fazla çıkarmak, her öğünü leziz ve pozitif bir deneyime dönüştürmek için birbirinden güzel tarifler bulunan Nesfit’in https://nestle-fitness.com/tr/recipes/ adresindeki web sitesine girmek yeterli olacak. Ayrıca Nesfit’in Facebook ve Instagram sayfalarını takip eden kadınları da Şubat ve Mart ayları boyunca #ÇıtırÇıtırNesfit hashtag’i ile paylaşılacak çeşitli sürprizler bekliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok