Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gıdaları değil, sağlığı ve lezzeti saklıyor

Sub-Zero, gıda saklama uzmanı olarak, işçilikten taviz vermeden ürettiği ürünleri ve üstün teknolojisi ile gıdaları ilk günkü tazeliğinde ko...

Sub-Zero, gıda saklama uzmanı olarak, işçilikten taviz vermeden ürettiği ürünleri ve üstün teknolojisi ile gıdaları ilk günkü tazeliğinde korur.

Yalnızca bir buzdolabı değil, gıda saklama sistemi olarak adlandırılan Sub-Zero, tasarımdaki liderliğini yıllar boyunca saklama dolapları ve dekor içine sorunsuz şekilde yerleştirilebilen entegre soğutucular ile genişletmiştir.

1954 yılında Sub-Zero tarafından ankastre buzdolapları piyasaya sürüldüğünde, marka tarafından geliştirilen ikili soğutma sistemi beyaz eşya sektöründe en çok taklit edilen ürün haline gelmiştir.

Gıdaları daha uzun süre taze tutan bu ikili dual sistemi sayesinde soğutucu ve dondurucu departmanları birbirinden tamamen yalıtılarak optimum koşullar sağlar. Bu sistemin merkezi olan dual kompresörün önünde bulunan menfez Sub-Zero’nun klasik görünümünde imza niteliğindedir.

Sub-Zero buzdolapları kullandığı ileri teknoloji sayesinde hanelerin her yıl yüzlerce kilo yiyeceğin çöpe atılma miktarını azaltmaktadır.

Akıllı Mikro işlemcisi, kullanılmaya başladığından itibaren kullanımınızı gözlemler ve kendini en ideal soğutma ayarı için düzenler; hatta optimum buz çözme döngüsünü belirlemek için kullanım şeklinizi de analiz eder.

Antibakteriyel hava arıtma sistemi sadece Sub-Zero’da kullanılmaktadır. Nasa tarafından geliştirilen ‘’Air Purification’’ teknolojisine dayalı bir filtre sayesinde; bozulmayı hızlandıran küflü havayı, virüsleri, bakterileri ve çürümeyi hızlandıran etilen gazını 20 dakikada bir otomatik temizler. Aynı şekilde suya da özel ilgi gösterilmektedir.

Gelişmiş filtreleme sistemi suyun tazeliğini ve doğal lezzetini korurken kirliliğe neden olan maddeleri uzaklaştırır.

Performans ve işçilikte rakipsiz olan Subzero ürünleri, 20 yıl veya daha uzun ömürlü olmaları için olağanüstü çevre şartlarında laboratuvar ve güvenlik testlerine tabi tutulmaktadır.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok