Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tatlının Ustasından Tatlı Aşkına

Aşk herkes için aynı duyguyu hissettirse de, fark kavramları ifade eder. Eğer siz de ‘‘tatlısız asla’’ diyenlerdenseniz, bu Sevgililer Günü’...

Aşk herkes için aynı duyguyu hissettirse de, fark kavramları ifade eder. Eğer siz de ‘‘tatlısız asla’’ diyenlerdenseniz, bu Sevgililer Günü’nde tatlıyı ustasından yiyin. Tüm lezzetlerini doğal ve katkısız malzemeler ile hazırlayan Bolulu Hasan Usta ile aşka tatlı bir mola verin.

Sevdiğinizi mutlu etmek ve mutlu olmak için öyle büyük şeylere ihtiyacınız yok. Tatlı bir sürpriz yeterli. İşin ustası Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden özel lezzetleriyle sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

Çikolata Aşkına

Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli özel yapım çikolataları tatlı bir gün geçirmeye davet ediyor. Portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek hazırlanan birbirinden lezzetli çikolatalar damaklarda tat bırakıyor.

Aşka Tatlı Bir Mola

Tatlının ustası Bolulu Hasan Usta’nın Edirne ve Kastamonu’dan gelen özel pirinçlerin kendi taş değirmenlerinde öğütülerek taze ve bol sütle hazırlanan fırın sütlaç, sakız adasından gelen gerçek damla sakızı ve kendi çiftliğinde üretilen taze ve doğal süt ile hazırlanan sakızlı muhallebi damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor.

Tatlının Kahveyle Aşkı

Tatlı keyfinize artık dumanı üzerinde kahve eşlik edecek. Tatlının ustası Bolulu Hasan Usta, dünya kahve devi Nesspresso ile anlaşarak tatlının yanında kahve ile eşsiz iki lezzeti bir arada sunuyor. Tatlı, kahvesiz olmaz diyorsanız en yakın Bolulu Hasan Usta mağazasında ikisi bir arada sizi bekliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok