Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Atıştırmalıkların en sağlıklısı

Saf Mutfak’ın sağlıklı beslenmek isteyenler için sunduğu Saf Snacks’i lezzetli çeşitleriyle öğün aralarında tercih edebilirsiniz. Saf Snacks...

Saf Mutfak’ın sağlıklı beslenmek isteyenler için sunduğu Saf Snacks’i lezzetli çeşitleriyle öğün aralarında tercih edebilirsiniz. Saf Snacks, rafine şeker, tuz, margarin ve beyaz un içermiyor, besinsel içeriklerini muhafaza etmesi için 41°C’nin altında pişiriliyor

‘Düşük kalori ve yüksek besin değeri’ prensibine dayalı yaklaşımıyla hizmet veren Saf Mutfak; rafine şeker, tuz, margarin ve beyaz un içermeyen mutfağında; öğün araları için sağlıklı, besleyici ve leziz atıştırmalıklar “Saf Snacks”i hazırlıyor. Tamamıyla raw-vegan olan atıştırmalıklar besinsel içeriklerini muhafaza etmeleri için özel dehidratörlerde 41°C’nin altında pişiriliyor.

Kan şekerini dengelerken açlık hissini savuşturmak, enerjinizi artırmak; bir yandan da sağlık ve formunuza dikkat etmek için elde, hızlı tüketime uygun Saf Snacks’in tatlı ve tuzlu ürünleri arasından damak tadınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Saf Mutfak’tan yeni Saf Trail Mix protein bar

Saf Mutfak’ın yeni Saf Trail Mix protein barı öğün arası açlığınızı yatıştırmak ve enerjinizi muhafaza etmek açısından en iyi seçeneklerden birisi... Saf Trail Mix protein bar, besleyici yemişler, lif yönünden zengin tohumlar ve antioksidan görevi gören dutsu meyveler veya kakao gibi malzemelerle tam bitkisel besinler içermesinin yanında diğer hazır atıştırmalıklar gibi koruyucu ve telaffuzu bile mümkün olmayan katkı maddeleri içermiyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok