Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Lezzetlerle Şaşırtıyor!

Caddebostan, Şaşkınbakkal, Ataşehir veya Astoria AVM’deki şubesinde size bekleyen bu lezzetleri ister gelip, isterseniz de evinize/ofisinize...

Caddebostan, Şaşkınbakkal, Ataşehir veya Astoria AVM’deki şubesinde size bekleyen bu lezzetleri ister gelip, isterseniz de evinize/ofisinize sipariş vererek deneyebilirsiniz.

Yeni menünün sürprizleri ise lazanyalar ve Trelatte ile Çıtır Kadayıflı Muhallebi!
Baffetto’da farklı otlarla donatılmış vejetaryan lezzetlerden etli, deniz ürünlü ve tavuklu pizzalara, peynir çeşitlerinin dans ettiği pizzalardan sadece Baffetto’ya özel reçetelere kadar tam 38 çeşit pizza size bekliyor!

Şehrin en iyi pizzasının adresi Bafetto her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor!

‘Çok iyi pizza, çok iyi fiyat!’ sloganıyla yola çıkan ve kendine has reçetelerini tazecik malzemelerle hazırlayıp, İtalya’dan özel gelen fırınında, kağıt inceliğindeki çıtır çıtır hamuruyla pişiren Bafetto, menüsünü yeniledi!

Yeni menüde hem pizza çeşitlerini attıran, hem de Lazanya, Cannelloni, Kinoalı tavuk salatası gibi yeni lezzetleri ve Trelatte, Çıtır Kadayıflı Muhallebi gibi yeni tatlıları menüsüne katan Bafetto’da ne yiyeceğinize karar vermekte zorlanacaksınız…

Gelin yeni menünün, yeni lezzetlerine bir göz atalım! Baby ıspanak, enginar kalbi, domates, sarımsak ile SOHO, karabiberli fume et, roka, parmesan ile PARİS, dana jambon, patlıcan, mantar ve marine domates ile BARCELONA yeni pizzalardan bazıları… Menüye dahil olan en yeni lezzetler ise Bolognese ve Sebzeli alternatiflerle Lazanya ve yine Bolognese ile Ispanak&Peynir alternatifleriyle Cannelloni… Salatalar ise Kinoalı Tavuk salatasıyla artık daha bir zengin…

‘Karnımız doydu! Üzerine hafif ve lezzetli bir tatlı gider!’ diyenler de yeni menüyü çok sevecek! Karamelin eşsiz lezzetini kendine uyarlayan Trelatte, pizzanın üzerine çok iyi gidecek şahane bir tatlı… Anneannelerimizden yadigar tarifiyle Çıtır Kadayıflı Muhallebi ise tam bir nostalji rüzgarı!

Lezzette fark yaratan Bafetto, Şaşkınbakkal, Caddebostan, Ataşehir ve Astoria AVM olmak üzere 4 aynı mekanında size beklerken, bir telefon veya bir Yemeksepeti siparişi ile de evinizde veya ofisinize kadar geliyor!
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok