Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çikolataya doyan cheesecake

Özsüt, yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne sürpriz bir lezzet eklemeye başlamıştı. Şubat ayının tarifi ise Çok Çikolatalı Cheesecake. Sadece...

Özsüt, yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne sürpriz bir lezzet eklemeye başlamıştı.

Şubat ayının tarifi ise Çok Çikolatalı Cheesecake. Sadece bir aylığına servis edilecek bu özel tarif hem göze hem damağa hitap ediyor. Çikolatalı cheesecake sevenler için lezzeti bambaşka bir boyuta taşıyor.

Özsüt’ün Şubat ayına özel sürpriz lezzeti Çok Çikolatalı Cheesecake. Uyum konusunda kendini çoktan kanıtlamış çikolata ve cheesecake ikilisi, bu tarif ile lezzeti bambaşka bir noktaya taşıyor. Çikolataya doyuran, cheesecake’in lezzeti ile ağızda yumuşak bir tat bırakan bu tarif Şubat ayına mutluluk katıyor.

Çok Çikolatalı Cheesecake’in Chicago usulü tabanı, bademli ‘Sablé Hamuru’ ile yapılıyor. Fransızcada, kum gibi dağılan anlamına gelen ve genellikle kurabiye yapımında kullanılan Sablé, Amerikalı bir tarife Fransız öpücüğü ile renk katıyor. Üstelik Çok Çikolatalı Cheesecake için bu hamur özel olarak kakao ile hazırlanıyor. Bu kıtır katın üzerine üzerinde çikolata ile lezzetlendirilmiş cheesecake kremasına ve çikolatalı sos eşlik ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok