Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ünlü İtalyan Makarnası Rustichella d’Abruzzo Organickid ile Artık Türkiye'de

Uluslararası ve Türk organik markalarının buluştuğu; bebekler, çocuklar ve anneler için tekstilden kozmetiğe, temizlik ürünlerinden gıdaya k...

Uluslararası ve Türk organik markalarının buluştuğu; bebekler, çocuklar ve anneler için tekstilden kozmetiğe, temizlik ürünlerinden gıdaya kadar birçok doğal ürünü bünyesinde bulunduran Organickid, 90 yıllık makarna üreticisi İtalyan Rustichella'yı Türkiye ile tanıştırıyor.

90 yıllık makarna üreticisi İtalyan Rustichella d’Abruzzo makarnaların Türkiye temsilciliğini yapmaya başlayan Organickid, Michelin yıldızlı İtalyan Şef William Zonfa'nın hazırladığı özel sunumlarla makarnaların tanıtımını gerçekleştirdi. Çocukların sağlıklı bir yaşam sürmesi için yola çıkarak, 0-6 yaş arası bebek ve çocuklar için %100 organik kıyafetler üreten Organickid, kısa zaman içinde gördüğü ilgiyle sunduğu ürün kategorisine gerçekleştirdiği iş birlikleri ile organik çocuk makarnası ve kozmetik ürünlerini de ekledi.

Geçtiğimiz yıl, İtalyan Rustichella d’Abruzzo tarafından hazırlanan Zerotre’nin çocuklara özel glütensiz, sebzeli ve tam durum buğdayı makarnalarını Türkiye'ye getiren Organickid, gördüğü ilgi üzerine Rustichella d’Abruzzo ile olan işbirliğini genişleterek, ürün kategorisine yetişkinlere yönelik organik makarnayı da ekledi.

Tekstilden gıdaya ve kozmetiğe kadar her alanda organik farkındalığını artıracağız!
Zorlu AVM - Eataly'de gerçekleştirilen tadım etkinliğinin ev sahipliğini üstlenen Rustichella d'Abruzzo makarnalarının sahibi Giovanni Intilla ve Organickid Genel Müdürü Merve Akıncı, Michelin yıldızlı ünlü İtalyan Şef Wiliam Zonfa'nın hazırladığı farklı makarnaları davetlilerine ikram ettiler. Etkinlikte söz alan Merve Akıncı, Türkiye’de Organickid ile pazara giren Rustichella'nın İstanbul'da 20'ye yakın satış noktasında ve www.organickid.com.tr adresinde satışa sunulduğunu iletti. Organik ürünlere olan ilginin Türkiye'de giderek arttığını ve bu konuda tüketim alışkanlığının oluşmaya başladığını belirten Akıncı, "Organickid olarak önceliğimiz organik ürünlere olan farkındalığı artırmak. Bu ürünlerin pahalı ve ulaşılmaz olduğunu algısını kırmak. Organickid olarak tekstilden gıdaya ve kozmetiğe kadar her alanda %100 organik ve uluslararası sertifikası ile güvenirliğini kanıtlamış tüm organik ürünleri bünyemize almaya ve Türkiye'nin her köşesine ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

Dünyanın en iyi makarnasını üretmek için en iyi hammadeyi kullanıyoruz
Rustichella d'Abruzzo makarnalarının sahibi Giovanni Intilla ise; "Dünyanın en sağlıklı en iyi makarnasını üretebilmek için en iyi hammaddeyi kullanıyoruz. Çocuklar için üretilen %100 organik Zerotre makarnalarımız, onlarca kalite kontrol prosedüründen geçirilmekte. En kaliteli organik durum unu ile yumuşak buğday unundaki protein miktarından üretiyoruz. Ürünlerimizde gıda boyası ve koruyucu madde kullanılmıyor" dedi. Çocukların gelişiminde mineral ve vitaminlerle birlikte sebzelerin de önemini hatırlatan Intilla, "Makarnalarımızda, organik olarak yetiştirilmiş durum buğdayı ile birlikte %35 oranında organik sebze püresini birlikte sunuyoruz. Sebzeli makarnaların bal kabaklı ve havuçlu, ıspanaklı ve kabaklı çeşitleri de var. Ve çocuklara bu makarnayı sevdirmek için son derece keyifli ambalajlar tasarladık. Türk çocukların çok beğeneceğine inanıyorum" dedi.

Glutensiz, sebzeli ve tam durum buğdayı seçenekleri mevcut
Çocuk sağlığını ön planda tutan Zerotre’nin ürünlerinden biri glütensiz makarna. Türkiye’de henüz yaygın olmayan ve Organickid aracılığıyla pazara giren glütensiz makarnalar Zerotre tarafından çocuklar için özenle üretiliyor. Kalite ve lezzeti bir arada barındıran bu ürün mısır ve pirinç unu ile birlikte hazırlanıyor. İçeriği nedeniyle düşük yağ oranına sahip makarnalar, hazmı kolaylaştırıyor. 100% Organik Makarnalar, en kaliteli organik durum unu ile yumuşak buğday unundaki protein miktarından üretiliyor ve hiçbir gıda boyası ve koruyucu madde kullanılmıyor. Çocukların sağlıklı beslenmeleri için üretilen makarnaların sebzeli ve tam durum buğdayı seçenekleri de mevcut.

Büyüklere özel sos ile büyüklere özel tadlar
Organickid, çocukların yanı sıra büyükler için de birbirinden özgün, lezzetli ve sağlıklı makarnaları müşterilerin beğenisine sunuyor. %100 organik makarnalar, sağlıklı yaşama önem veren ve organik beslenmeye özen gösteren büyükler için özel olarak üretiliyor. Michelin yıldızlı İtalyan Şef William Zonfa da etkinlikte büyüklere özel olarak Penine Zerotre makarnayı üç farklı sos ile yaparak sunum ve tadım gerçekleştirdi.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe