Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çocuklar için yemek yemek artık büyük keyif!

Hayatın her anında mutluluk kaynağımız olan çocuklarımız, sofraların da vazgeçilmez neşesi.  1853 yılından beri alanında lider Almanya’nın e...

Hayatın her anında mutluluk kaynağımız olan çocuklarımız, sofraların da vazgeçilmez neşesi. 

1853 yılından beri alanında lider Almanya’nın en değerli markası WMF, her oturuşunda aile bağlarını daha da kuvvetlendiren sofralar için çocukları da düşündü. Kullanım kolaylığı sağlayan, çocuk sağlığını ön planda tutan birçok WMF ürünüyle çocuklar için yemek yemek artık büyük keyif!

WMF'in çocuklar için özel olarak ürettiği seri, farklı yaşlardan ve farklı ilgi alanlarından birçok çocuğun beklentisini karşılıyor. Hayali kahramanlar, prensler, prensesler, tabaklarını adeta ormana çeviren hayvan motiflerinden oluşan desen ve renk modelleriyle masanızda çocuklarınıza eşlik ediyor. Eşsiz Cromargan® Çeliği ile ürünleri anti bakteriyel ve doğa tadında. Sağlıklı olduğu kadar da eğlenceli! Ne kadar kullanılırsa kullanılsın ilk günkü yeniliğini de hiç kaybetmiyor!

Çocuk serilerinde önceliği çocuklarınızın sağlığını korumaya vermiş olan WMF ürünlerini, gönül rahatlığıyla sofranıza taşıyabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe