Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklara Tasarım ve Teknoloji Getiriyor

Faber damlumbazlar, inovatif teknolojileri ile mutfaklara konfor, benzersiz tasarımlarıyla estetik getiriyor. Franke Grubu bünyesinde buluna...

Faber damlumbazlar, inovatif teknolojileri ile mutfaklara konfor, benzersiz tasarımlarıyla estetik getiriyor. Franke Grubu bünyesinde bulunan Faber, mutfaklara yepyeni bir davlumbaz anlayışı sunuyor.

100 yılı aşkın deneyimi ile her zaman çizgi üstü tasarımlar sunmuş, sadece satış anında değil satış öncesi ve müşteri memnuniyeti ödüllü servis ağıyla satış sonrasında kullanıcılarının yanında olmayı başaran Dünya’nın en büyük eviye, armatür ve ankastre cihaz üreticilerinden İsviçreli Franke, Faber marka Davlumbazlar ile mutfakları tasarım, estetik ve akıllı teknoloji ile buluşturuyor.

Yılda 288kg. CO2 emilimini azaltan (Bu her yıl 1747 km daha az araç sürülmesi anlamına gelir) özellikle yeşil, çevreye ve insana odaklanan teknolojileri ile ön plana çıkan Faber birbirinden şık tasarımlarıyla her tarzda eve uyum sağlıyor. Enerji tasarrufu, led ışık ve Up&Down gibi sıra dışı tasarım özellikleri, sessiz ve çevreci yaklaşımı ile eşsiz tasarımları bütünleştiren Faber, toplamda 59 seri ve 108 çeşit davlumbaz alternatifi içeren geniş bir ürün yelpazesiyle de kullanıcılarına seçim özgürlüğü sunuyor.

Her beklentiye uygun geniş yelpaze- Faber Up&Down ve F-Light Teknolojisi

Up&Down teknolojisine sahip Faber Arkea serisi davlumbaz, uzaktan kumada ile de kontrol edilebiliyor. Yukarı ve aşağı hareket özelliği sayesinde ocak üzerinde ki kullanım alanını da genişleterek ergonomi sunan Arkea Serisi Faber Davlumbaz yavaşça ocağın üzerine inerek verimliliği artırıyor. Davlumbaza ihtiyaç duyulmadığında sadece bir düğmeye basılarak tavana kaldırılabiliyor. Faber Arkea davlumbazda bulunan yeşil, mavi, turuncu ve beyaz 4 farklı renk alternatifi ise Faber F-Light Nesli teknoloji sayesinde mutfaklara ışık terapisi getiriyor.

El Yapımı özel kristalize camlardan oluşan aydınlatma bölümü ile Faber Luxia Serisi davlumbaz tasarım ve zarafeti birleştiriyor. ‘24 Hour’ özelliği otomatik olarak her saat başı açılıp, 1 saat boyunca düşük güçte çalışabilen Luxia davlumbaz ortam havasının günlük temizliğini de otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Faber ürün gamının en dikkat çeken üyelerinden Nest Serisi davlumbaz ise fırçasız motorlar sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlıyor. El yapımı cam bölümü ile dikkat çeken Nest ve tüm davlumbaz ürün gamı ile doğaya ve insana saygılı teknolojilere sahip Faber davlumbazlar, tasarım ve diğer tüm donanımlar insana verdiği önemle öne çıkıyor
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok