Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Küçük Mutfaklar İçin En Pratik Çözümler

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünl...

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Koçtaş, mutfaklardaki küçük alanlar için kolay taşınabilir ürünleri en pratik çözümleriyle birlikte sunuyor. Koçtaş, her zevke hitap eden pratik ve kolay taşınabilir ürün çeşitleriyle mutfaklardaki yer sorununu ortadan kaldırıyor.

Raf ve bölmeleri sayesinde hem depolama görevi gören hem dekoratif bir görünüm sunan 120x87x40 cm ölçülerindeki masa ve 2’li sandalye seti 199,90 TL’lik cazip fiyatıyla satışa sunuluyor.

Mutfaklardaki dar alanlarda rahatlıkla kullanılabilen 110x78x70 cm ölçülerindeki masa ve 2 tabureden oluşan katlanabilir masa seti 279,90 TL’den başlayan fiyatıyla mutfaklarda alan ve mobil kullanım kolaylığı sağlıyor.

İki kişinin rahatlıkla yemek yiyebileceği 80x80x74 cm ölçülerindeki sabit masa 149,90 TL’den, silinebilir mor sandalyelerin adedi ise 129,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında sizleri bekliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe