Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Deniz Lezzetlerine Tutkun Misafirlerini Bekliyor…

Türkiye’nin lezzet ünlüsü Develi Restoranlarının üyesi Develi Marin, deniz ürünlerine tutkun misafirlerine eşsiz lezzetler sunmaya devam edi...

Türkiye’nin lezzet ünlüsü Develi Restoranlarının üyesi Develi Marin, deniz ürünlerine tutkun misafirlerine eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyor. Kalamış Yat Limanı’nın içinde bulunan Develi Marin; damaklara hitap eden menüsü, konforun ve hijyenin ön planda tutulduğu hizmet anlayışıyla 7’den 70’e tüm misafirlerini kusursuz şekilde ağırlıyor.

Develi Restoranları’nın fark yaratan adreslerinden biri olarak öne çıkan Develi Marin deniz ürünlerinin en tazesini, muhteşem bir ambiyansla birleştiriyor. Antep mutfağında başarısını kanıtlayan Develi Kalamış’ın hemen yanında bulunan ve her şeyin en tazesini misafirlerine sunan Develi Marin’de sizleri, taptaze deniz ürünleri ve Kalamış Yat Limanı’nın nefes kesen manzarası karşılıyor.

Kapıdan girdiğiniz anda sizi karşılayan enfes kokular, aşçımızın hünerli ellerinden çıkan yengeç pane, balık köftesi ve Çerkez balığıyla birleşerek unutulmaz bir ziyafete dönüşüyor. Develi Marin’in diğer spesiyalleri arasında yer alan ahtapot söğüş, deniz mahsülleri salatası, fener kavurma, kalamar ızgara ve yengeç güveç menümüzde yer alan enfes lezzetlerden sadece birkaçı. Üstelik mevsime uygun en taze balık alternatifleri de Develi Marin şefleri tarafından damak zevkinize uygun olarak dilediğiniz gibi hazırlanıyor.

Her yemek zevkinin sonundaki o muhteşem nokta, tatlılarımız. Ziyafetinize noktayı bir klasik olan çikolatalı sufle ile koyabilir veya farklı bir lezzet olan pestilli incir tatlımızı deneyebilirsiniz. Hepsi birbirinden leziz tatlılarımız arasında seçim yapmakta zorlanacağınıza eminiz. Ayrıcalıklı konumu ile bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez adresi olan, gün batımında sahip olduğu muhteşem manzarası ile balık keyfini yaşatan Develi Marin, huzur dolu ortamında günün, hatta haftanın yorgunluğunu keyfe çevirmenizi sağlıyor.

Kadınlara özel öğle yemeği menüsü…

Kadın misafirlerine özel öğle yemeği menüsü hazırlayan Develi Marin’de buluşmalarınız çok keyifli geçecek. Artık dostlarınızla evde bir araya gelmenize gerek yok. Arkadaşlarınızda yapacağınız keyifli sohbetlerinize deniz havasını, Develi Marin’in güzel ambiyansını ve unutulmaz lezzetlerini ekleyebilirsiniz. Hafta içi her gün 12.00-17.00 saatleri arasında kadınlara özel hazırlanan ve 85 TL olarak sunulan menüsü ile Develi Marin fark yaratmaya devam ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe