Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağı batırmadan, keyfi kaçırmadan lezzet şölenleri

Breville küçük ev aletleri ile artık tüm öğünler hem lezzetli hem pratik! Kalabalık sofraların ve kahvaltıların vazgeçilmezi ekmek kızartma ...

Breville küçük ev aletleri ile artık tüm öğünler hem lezzetli hem pratik! Kalabalık sofraların ve kahvaltıların vazgeçilmezi ekmek kızartma makinesi, canınız her Waffle çektiğinde dışarı çıkıp yorulmayın diye evinizde bir Waffle makinesi ve lezzetli sofraların mucizesi ızgara ve tost makineleri…

BREVILLE EKMEK KIZARTMA MAKİNESİ

Ekmeğinizi ne renk kızarsın istersiniz? Kalabalık aileler için son derece fonksiyonel olan Ekmek Kızartma Makinesinin iki dilim veya dört dilim hazneli iki seçeneği bulunuyor. Kaliteli döküm çelikten tasarlanmış bu ürünün üzerinde hayatı kolaylaştıran özelliklere sahip düğmeler bulunuyor: “LiftandLook” tuşu ile yarısı yukarı çıkan ekmeklerin kızartma durumunu kontrol edebilir, “Crumpet” tuşu ile ekmeğin dilediğiniz tarafını kızartabilir, “A bit more” tuşu ile ekmekleri biraz daha kızartma ayrıcalığına sahip olabilir, “Defrost” tuşu ile buzdolabından yeni çıkmış ekmekleri kızartabilirsiniz. Tek tuş ile devreye giren motorize asansör sistemi ile ekmek dilimini sessiz ve narin bir şekilde hazneye indirir, kızartmaya başlar. Kızartma işlemi tamamlandığında aynı sessizlikte dışarı çıkartır. Kızartma işlevi için seçilen ayar LED ışıklarla aydınlatılmıştır. LED ışıkların düzeyi ile kızartmanın sonlanması için kalan süre izlenebilir.

BREVILLE WAFFLE MAKİNESİ

Hiç Ispanaklı Waffle denediniz mi? Waffle makinesinde mücver olur mu? Cevaplar burada: Geniş kenar tasarımıyla pişirme esnasında taşan hamurları yakalayıp pişiren Sticky Waffle, sizi temizlik derdinden kurtarıp lezzetin boyutlarını ikiye katlıyor. Ayrıca Breville Waffle makinesi ile yağ kullanmadan pişirme yapabilirsiniz. Paslanmaz çelik, yapışmaz yüzey ve döküm alüminyum plaka özelliklerine ek olarak otomatik zamanlayıcı, 4 ayrı Waffle yapma ayarı, 12 farklı kızartma derecesi ve eşit ısı dağılımı sağlayan termal özelliği ile Sticky Waffle mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday!

BREVILLE SAĞLIKLI GRİLL

Bir ev ızgarası neler yapabilir? Her şeyi bir kerede kim kızartır? Gerçek sağlık ızgarada nasıl bulunur? Breville ile her şeyi mükemmel kızartın. Gerçek döküm demir ve Quantanyum kaplama ile yağsız pişirin. Eti yağından ayırarak ve glisemik endeksini düşüren eğimi ayarlanabilir açısı ile sağlığı hissedin. Düz ve çizgili 180 derece açılan ayarlanabilir ve çok geniş yüzeyleri ile aynı anda balık, köfte ve sucuk yapın. Aynı anda 6 tost veya 4 iri balık pişirebilirsiniz. Biberleri cızırdatın, kalabalık bir pancake partisi yapın. Tüm kahvaltı menünüzü bir seferde hazırlayın. Hem tost, hem ızgara, hem barbekü… Hem de çok hızlı ve pratik. Pişirme yüzeyini temizlemek için ise yapmanız gereken tek şey bir kâğıt havlu alıp pişirme yüzeyini silmek! Dayanıklı, paslanmaz çelik döküm dizaynı ile evinizin tek ihtiyacı Breville Sağlıklı Grill!
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok