Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aşk ile Makarna Arasındaki Doğrudan İlişki Ne

Makarna, insan vücudunda mutluluk hormonu olarak bilinen serotoninin salgılanmasına yardımcı olur ve kişilerin depresif, yorgun, sıkılgan ru...

Makarna, insan vücudunda mutluluk hormonu olarak bilinen serotoninin salgılanmasına yardımcı olur ve kişilerin depresif, yorgun, sıkılgan ruh halini ortadan kaldırır. Dolayısıyla, makarna, hem sizi hem de sevgilinizi mutlu eder

Aşk ile makarna arasındaki doğrudan ilişki ne?

Pratik yapılışı, lezzetli tadı ve güzel görüntüsüyle sofralarımızdan eksik etmediğimiz makarna, içinde bulundurduğu vitamin ve minerallerle vücudumuzu beslemekle kalmıyor; aşk hayatımızı da güzelleştiriyor. Türkiye’nin yarım asırlık makarna markası Oba Makarna, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında, aşk ile makarna arasındaki doğrudan ilişkiyi açıklıyor ve makarna ile aşkı güçlendirmenin püf noktalarını anlatıyor.

Yaz-kış demeden sofralarımızdan eksik etmediğimiz makarna, içerdiği zengin vitamin ve minerallerle vücudumuzu beslerken; aşk hayatımıza da katkıda bulunuyor. Türkiye’nin yarım asırlık makarna markası Oba Makarna, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında, makarna ile aşkı güçlendirmenin püf noktalarını yemekseverlerle paylaşıyor.

Öncelikle, makarna, insan vücudunda mutluluk hormonu olarak bilinen serotoninin salgılanmasına yardımcı olur ve kişilerin depresif, yorgun, sıkılgan ruh halini ortadan kaldırır. Dolayısıyla, makarna, hem sizi hem de sevgilinizi mutlu eder; bu mutluluk ilişkinize yansır ve aşkınız güç kazanır. Tek başınıza ya da sevgilinizle birlikte makarna yemeyi unutmayın ve mutlu olmak için makarnayı asla hayatınızdan çıkarmayın.

Sevgiliniz için enfes bir makarna hazırlayın

Makarnanın, doğal özellikleri ile mutluluğunuzu artırmasını beklemenin yanı sıra, siz de biraz çaba sarf ederek aşkınız güçlendirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. İşte sizin için bir ipucu: “Aşkın yolu mideden geçer.”

Romantik bir akşam yemeği için sevgilinize hem lezzeti hem de görünümüyle çok güzel bir makarna hazırlayın. Sevgiliniz işten yorgun argın geldiğinde, kendi ellerinizle hazırladığınız makarnayı güzelce tabağına koyun ve onu şaşırtın. Emin olun ki, sevgilinizin mutluluktan gözleri parlayacak, sizinle birlikte olduğuna bir kez daha çok sevinecek ve size tekrardan aşık olacak.

Mutfağa girin ve birlikte yemek yapın

Sevgilinizle birlikte bir şeyler yapmak, aşkınızı her daim canlı tutar ve duygularınızın gücüne güç katar. İlişkinizin başından bu yana, mutfağa girip birlikte yemek yapmadıysanız bunu mutlaka deneyin. Siz makarnayı pişirin, o sosu hazırlasın ya da o makarnayı pişirsin, siz sosu hazırlayın. Göreceksiniz ki, mutfakta birlikte geçirdiğiniz dakikalar, hem ilişkinizin unutulmaz anları arasında yerini alacak hem de aşkınızı doruklara çıkaracak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe