Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği

Tureks Stone, Türkiye'nin dünyaca ünlü mermer ve doğal taş ürünleriyle mutfak dekorasyonunda doğallığı öne çıkarıyor.  Doğal taşların su...

Tureks Stone, Türkiye'nin dünyaca ünlü mermer ve doğal taş ürünleriyle mutfak dekorasyonunda doğallığı öne çıkarıyor. 

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla mutfak dekorasyonuna yansıtan Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, bahara girerken mutfaklarını yenilemek isteyenlere eşsiz koleksiyonlar sunuyor. Doğal taşların özgün renklerini gelişmiş yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkaran ve mutfak dekorasyonunda fark yaratan Tureks Stone, seçim yapmayı zorlaştıran 25 özel koleksiyonu kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Kişiye özel mutfak tasarımı
Tureks Stone'un çeşitli ebatlarda tasarladığı ürünler, farklı ölçülere sahip mutfaklara uygun olmalarıyla görsel uyumu güçlendiriyor. Birkaç koleksiyonun kombinasyonundan oluşan, kişisel beğeniye uygun farklı kompozisyonlar oluşturulmasına da imkan sağlayan Tureks Stone, geniş bir yelpazede doğal renk seçeneği sunuyor.

Kişisel tercihe göre mutfaklara klasik, modern, rustik ve vintage dekorasyon stillerini yansıtan Tureks Stone, bej, beyaz, beyaz giri, kahverengi, sarı, siyah, yeşil ve çok renkli kompozisyonlarla mutfaklara doğallığı ve bahar tazeliğini yüksek bir estetikle taşımayı başarıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok