Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemeklerinizin lezzetini çoğaltın

Mutfak kültürü, yeme içme alışkanlıkları toplumdan topluma farklılıklar gösterir. Bu alışkanlıklar o kültürün bir parçasıdır. Tükettiğimiz y...

Mutfak kültürü, yeme içme alışkanlıkları toplumdan topluma farklılıklar gösterir. Bu alışkanlıklar o kültürün bir parçasıdır. Tükettiğimiz yiyecek ve içecekler ile bunların hazırlanmasında, pişirilmesinde ve saklanmasında kullanılan araç, gereç ve teknikler başlı başına bir kültür değeri oluşturur. 

Sağlıklı, pratik ve zengin ürün yelpazesiyle yıllardır mutfakların vazgeçilmezi olan COOK, yemek yapmayı bir yaşam biçimi olarak görenleri, bu işi meslek haline getirenleri

COOK Mutfağı sitesi www.cookmutfagi.com ‘da bir araya getirdi. Yemek kültüründe de yenilikçi yaklaşımı benimseyen Cook Mutfağı, üye olanların kendi keşfettikleri tarifleri paylaşarak lezzeti çoğaltmaya davet ediyor. Özellikle sitenin detaylı arama modülü sayesinde, yemek tariflerinin maliyeti, kalorisi ve pişme sürelerine kadar tüm bilgileri öğrenebileceksiniz.

COOK-Sedat Tahir A.Ş.’nin yemek yapmayı sevenler ve mutfakta yaratıcılığını konuşturanlar için açtığı web portalı (www.cookmutfagi.com ) COOK Mutfağı’nda usta şeflerin önerdiği bir dolu lezzet ve mutfakta çok işinize yarayacak pratik bilgiler yer alıyor. Başlangıçlardan pilav ve makarnalara, farklı mutfaklara ait sebze ve et yemeklerinden tatlı ve hamur işlerine, diyet tariflerden aperatiflere kadar zengin bir tarif yelpazesine ustaların videolu anlatımları eşliğinde bir tıkla ulaşabilirsiniz. Üyelik yoluyla tariflerinizi paylaşabileceğiniz, eklediğiniz arkadaşlara tarif önerebileceğiniz ve yeni lezzetler keşfedebileceğiniz bu platformda deneyimli ustalara online olarak soru sorabilir, kendi tariflerinizi ve videolarınızı yükleyebilir, her işleminiz için puan toplayabilir ve siz de bir COOK Şefi olabilirsiniz.

COOK Mutfağı sitesinin yaratıcısı COOK-Sedat Tahir A.Ş. Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu sitenin detaylı Arama özelliğini kullanmanın avantajlarını sıraladı. “ Tarifleri elinizdeki mevcut malzemelere, ağız tadınıza, maliyetine, kalorisine, hazırlama süresine, ve hatta pişirme şekline kadar daha bir sürü detay belirterek süzebilirsiniz. Örneğin işten yorgun geldiniz, bir şeyler hazırlamak için dolabı açtınız, evde birkaç sebze dışında bir şey kalmamış.

-COOK Mutfağı’nın Detaylı Tarif Arama modülünü açıp evdeki malzemelerinizi girin, yalnız o malzemeleri kullanarak yapabileceğiniz en lezzetli yemek tariflerini önünüze gelsin. Detaylı aramanın kolaylıkları bununla da sınırlı değil.

-Sizde alerji yapan veya tadını sevmediğiniz bir malzemeyi eleyerek arama yapabilirsiniz. Örneğin içinde maydanoz bulunan yemekleri yiyemiyorsunuz ve maydanoz olmadan yapabileceğiniz yemekleri merak ediyorsunuz. Yapmanız gereken çok basit; detaylı tarif arama linkine tıklayın, içerisinde olmasını istemediğiniz malzemeleri seçin, COOK Mutfağı size o malzemenin bulunmadığı bütün yemekleri listelesin.

-Ya da akşama tatlı yapmak istiyorsunuz, ancak iç kıyan derecede şekerli ve ağır bir tatlıdan ziyade, tatlılık derecesi hafif olan bir tatlı yapmak istiyorsunuz. Detaylı tarif aramamıza girip Lezzet sekmesinden hafif tatlıyı seçin, damak tadınıza göre hafif tatlı olan yemek tarifleri hemen listelensin. COOK Mutfağı yemek yapmayı seven pratik kişilerin çok işine yarayacak.”
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok