Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Delimonti'den Anadolu Lezzetleri

Restoran ve gastronomi market konseptini bir arada sunan Delimonti, Anadolu’nun yerel lezzetlerini özel sunumlarla bir araya getiriyor.  Del...

Restoran ve gastronomi market konseptini bir arada sunan Delimonti, Anadolu’nun yerel lezzetlerini özel sunumlarla bir araya getiriyor. 

Delimonti geniş ürün çeşidiyle, Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen mahsulleri kendine özgün yorumu ile hazırlıyor. Delimonti’de mevsimsel ürünlerle hazırlanan Anadolu lezzetleri, geleneksel pişirme teknikleri ve özel sunumlarla ziyaretçilerin sofralarına geliyor.

Tüm dünya çapında sıkça tüketilmeye başlayan Hatay yöresinin meşhur humusu ve “Beton” olarak bilinen bakla ezmesi, Delimonti’nin geleneksel yöntemlere uygun ve taze malzemelerle hazırlanan lezzetleri arasında en beğenilen yiyecekler arasında yer alıyor.

Şöhreti Hatay yöresinden Avrupa ve Amerika’ya uzanan humus, nohut ve tahine limon suyu, sarımsak, tuz, kimyon, kırmızı biber ve zeytinyağı eklenerek hazırlanıyor.

Delimonti’nin özel oluşturduğu bölümde özenle taze hazırlanan humus, tercihe göre soğuk ve sıcak olarak iki farklı çeşitte servis ediliyor. Hatay’ın Beton olarak bilinen diğer bir özel lezzeti bakla ezmesi ise yine özel bölümde taze hazırlanarak sıcak ve çıtır çıtır pide eşliğinde pastırmalı, kavurmalı ve sucuklu seçenekleriyle her damak zevkine hitap ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe