Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Paylaşmayı sevenlere Saray'dan Eldenele

Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray’ın atıştırmalık pazarında bir ilki gerçekleştirdiği küp şeklindeki efsane atıştırmalığı Eldenele, ...

Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray’ın atıştırmalık pazarında bir ilki gerçekleştirdiği küp şeklindeki efsane atıştırmalığı Eldenele, vanilyalı ve fındıklı-kakaolu seçenekleri ile yıllardır sohbetleri tatlandırıyor. Hem küçüklerin hem de büyüklerin severek tükettiği Eldenele; çay ve kahvenin yanında, günün her anında ve her yerde paylaşımı artırıyor.

Birbirinden farklı tatlarıyla hem çocukların hem de yetişkinlerin tercihi Saray Bisküvi’nin efsane lezzeti Eldenele, klasikleşmiş atıştırmalıklara yeni bir soluk oldu. Sohbet aralarının vazgeçilmezi Eldenele küp gofretler, tüketicilerin vazgeçilmez tercihi olmaya devam ediyor.

Giresun’un doğal, taze, çifte kavrulmuş fındıkları ile nefis kakao birleşiminden oluşan ve vanilya kremalı aroması ile incecik gofret yapraklarının arasını tatlandıran çıtır küp gofretler; arkadaşlarla evde, işyeri molalarında çayın ve kahvenin yanında, kısacası sohbetleri tatlandırmak ve lezzete ortak olmak isteyen herkese ve her ana eşlik ediyor.



150 gramlık ambalajıyla lezzetli olduğu kadar doyurucu da olan Eldenele küp gofret, paketi açıldıktan sonra kapama bandıyla kapatılan özel ambalajının içinde tazeliğini uzun süre koruyabiliyor. Eldenele küp gofrete Türkiye genelindeki seçkin zincir mağazalar ve süpermarketlerden ulaşılabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok