Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Zengin İçerikli Simit Pizzalar Çay Saatlerinizin Vazgeçilmezi

Tüm börek çeşitlerini tek bir mönüde toplayan ve Türk damak tadıyla harmanlayan Göçmen Börekçisi, farklı ve zevkli damaklara hitap etmek içi...

Tüm börek çeşitlerini tek bir mönüde toplayan ve Türk damak tadıyla harmanlayan Göçmen Börekçisi, farklı ve zevkli damaklara hitap etmek için “Simit Pizza” çeşidini lezzetleri arasına kattı.

On yılı aşkın süredir gelenekselliğin temsilcisi olan, ev kadınlarının özen ve titizlikle hazırladığı ürünlerini lezzet severlerle buluşturan Göçmen Börekçisi, hafif ve kaliteli malzemelerle üretilen tüm börek çeşitlerinin yanı sıra çay saatlerinize alternatif olacak Simit Pizzayı mönüsüne ekliyor.

Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi simit ile kimsenin hayır diyemeyeceği leziz pizzanın bir araya gelmesiyle sofralarınız iştahlanacak. İç harcında sucuk, mısır, zeytin, biber bulunan ve üzeri bolca kaşarla süslenmiş, susamlı simit hamuruna rejimde dahi olsanız hayır diyemeyeceksiniz.

Ürünleri fabrikasyon makine sistemi yerine tamamen ev kadınlarının elinden hazırlanan, bu yüzden müşterilerinin yıllardır gönül rahatlığıyla tercih ettiği Göçmen Börekçisi’nin müdavimi olduğunuz şubelerinden herhangi birisinde, yeni alışkanlığınız olacak simit pizza’yı tadabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok