Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Badem Dolgulu Kurabiye, tatlı krizlerine hafif bir çözüm olacak

Doruk Group Holding’in yeni nesil fırıncılık markası Komşufırın, kuruluşunun 10. yılında misafirlerini bilinen lezzetlerin yeni yorumlarıyla...

Doruk Group Holding’in yeni nesil fırıncılık markası Komşufırın, kuruluşunun 10. yılında misafirlerini bilinen lezzetlerin yeni yorumlarıyla tanıştırmaya devam ediyor. 

Tüm tatlı ve hamur işi ürünlere renk katan badem, Komşufırın’ın özel lezzet reçeteleriyle birlikte ortaya çıkan Komşufırın Badem Dolgulu Kurabiye ile hem beş çaylarına eşlik edecek hem de tatlı krizlerine hafif bir çözüm olacak.

Her ay Türkiye genelindeki 75 şubesinde 1 milyondan fazla misafir ağırlayan Komşufırın, hafif ve lezzetli tatlarıyla misafirlerinin sofralarında başköşede yer almaya devam ediyor.

Nefis aromasıyla yemeklerden hamur işi ürünlere, ekmeklerden atıştırmalıklara kadar pek çok yiyeceğe tat ve koku katan badem, Komşufırın’ın kıtır kıtır ağızda dağılan kurabiye hamuruyla birlikte hafif bir atıştırmalığa dönüştü.

Komşufırın Badem Dolgulu Kurabiye, hoş kokulu iki kat arasında yer alan badem dolgusuyla birlikte hem beş çaylarında tercih edilecek hem de tatlı krizleri için önemli bir alternatif olacak.

Hollandalı nefis tarihe, özel lezzet reçetesiyle farklı bir yorum katan Komşufırın, misafirlerini enfes lezzetlerle buluşturmaya ve hayatlarına lezzet katmaya devam edecek.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe