Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bulasikta Mükemmelligin Yeni Tableti

Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde yer alan endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem, hijyende temizlik farkını yaşatmaya devam ...

Eczacıbaşı Profesyonel bünyesinde yer alan endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem, hijyende temizlik farkını yaşatmaya devam ediyor. 

Maratem, endüstriyel bulaşık makinelerinde devrim yaratacak yeni ürünü M317 Tablet Bulaşık Deterjanı ile bir tabletle 18 etkili yıkama sunuyor. Yüksek performans ve tasarruf sağlayan Maratem M317 ile bulaşıklar göz alıcı parlaklıkta olacak!

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu’nun ev dışı tüketim pazarında faaliyet gösteren şirketi Eczacıbaşı Profesyonel, endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem ile profesyonellerin temizlik ve hijyen ihtiyaçlarına çözümler sunuyor. Maratem M317 tablet bulaşık deterjanı ile endüstriyel bulaşık makinelerinde bulaşıkları parlatırken kuru çıkartan ilk ve tek ürün olma özelliğini taşıyor. Bir tablet ile 18 etkili yıkama sunan M317, mutfaklarda tasarruf sağlayarak maliyetleri de kontrol altına alıyor.
Maratem endüstriyel mutfaklara özel hazırladığı M317 tablet bulaşık deterjanını, güçlü temizlik performansı ve ekstra parlaklık formülüyle geliştirdi. Saatlerce bekleyen zorlu bulaşıkların kurtarıcısı olan M317 Tablet Deterjanın bir tableti 18 farklı yıkamada kullanılabiliyor.

Akıllı doz uyarıcısı ile maliyet tasarrufu…
Her paketin içinde 1 adet Akıllı doz uyarıcısı bulunan M317 Tablet Bulaşık Makinesi Deterjanı, yüksek performanslı yıkama için gerekli olan tabletin ne zaman eklenmesi gerektiği ile ilgili kullanıcıyı uyarıyor ve verimliliği arttırmayı hedefliyor. M317 tablet bulaşık makinesi deterjanı bulaşıklarda hijyen ve parlaklık sağlarken ürün tüketimi ve maliyetlerinin rahatlıkla kontrol edilebilmesine de yardımcı oluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok