Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ekşi hamurda Lesaffre imzası

Lesaffre, yeni markası Livendo ile ekmek ve unlu mamul üreticilerine en iyi ekşi hamur çözümlerini sunuyor. Livendo’nun ekşi hamur kültürler...

Lesaffre, yeni markası Livendo ile ekmek ve unlu mamul üreticilerine en iyi ekşi hamur çözümlerini sunuyor. Livendo’nun ekşi hamur kültürleri, deaktif ekşi hamurları ve ekşi hamur bazlı karışımları, fırıncıların farklı damak tatlarına hitap eden yeni lezzetler geliştirmelerine imkan veriyor.


Maya konusunda global referans Lesaffre, son dönemde gıda sektöründe giderek artan doğallık ve saflık beklentilerine Livendo ile yanıt veriyor. Lesaffre uzmanlığıyla doğan Livendo, fırıncıların ekşi hamurdan en iyi şekilde yararlanmalarına imkan vererek yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Yenilikçi ve lezzetli ürünler sunan Livendo’nun ekşi hamur kültürleri, deaktif ekşi hamurları ve ekşi hamur bazlı karışımları olmak üzere üç ayrı ürün grubu bulunuyor. Livendo ürünleri ekşi hamur elde etmek için gerekli prosesleri kısaltarak fırıncıların yaratıcılığa odaklanmasına imkan veriyor.

Livendo ekşi hamur bazlı karışımlar fırıncıların çok zengin aromalarda ve farklı çeşitlerde ürünler elde etmesini sağlıyor. Doğal ekşi hamur bakterileri ile fermante edilmiş undan oluşan Livendo deaktif ekşi hamur, fırıncıların kendilerine has görsel ve tat imzası yaratarak ürünlerini kişiselleştirmelerine imkan tanıyor. Hamurun daha kolay şekil almasına yardım eden Livendo ekşi hamur bazlı karışımlar ve deaktif ekşi hamur; direkt prosesler, uzun ve kısa fermantasyon olmak üzere tüm fırıncılık süreçlerinde kullanılabiliyor.

Livendo ekşi hamur kültürleri ise 24 saat içinde tek bir işlemle ekşi hamur hazırlama kolaylığı sunuyor. Geleneksel yöntemlerle geliştirilen spontan ekşi hamuru tazelemek için gereken karmaşık işlemleri ortadan kaldıran Livendo ekşi hamur kültürü, yüksek performansı ve standart nitelikte “ekşiyi” garanti ediyor. Livendo ekşi hamur kültürünün farklı aromalara sahip çeşitleri bulunuyor.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe