Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tanışın, istenmeyen kilolarla vedalaşın

Kişiye özel beslenme, aktivite ve sağlıklı yaşam programı Formco ile 30 günde hem 2-3 beden incelip hem de sağlık kazanabilirsiniz. Amacı sa...

Kişiye özel beslenme, aktivite ve sağlıklı yaşam programı Formco ile 30 günde hem 2-3 beden incelip hem de sağlık kazanabilirsiniz.

Amacı sadece zayıflatmak olmayan, sağlıklı, kaliteli beslenmeyi de yaşamın içine dahil eden kişiye özel beslenme, aktivite ve sağlıklı yaşam programı Formco, kilo vermek isteyen ama birçok yöntemi denemesine rağmen başarısız olmuş, diyetisyen reçetelerini günlük hayatta temin etmekte zorlanan ve tek başına spor yapamayanlar için bütünsel program içeriğiyle ideal bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Formco ile 1 ayda 6-8 kilo nasıl veriliyor?

Formco programı tamamen kişiye özel olup adrese teslim diyet yemek servisi, birebir spor ve yaşam koçluğu, 7/24 diyetisyen desteği ve zayıflamaya yardımcı son sistem cihaz uygulamalarından oluşuyor. Program sürecinde formco diyetisyeni, gıda mühendisi, her biri kendi alanında uzman spor koçları, motivasyon destekli yaşam koçları ve estetisyenlerden oluşan son derece profesyonel bir kadrodan faydalanılıyor.

Ayrıca, Formco da fazla kilolardan arınırken aynı zamanda inatçı bölgesel yağlardan ve selülitlerle de kurtulmanız mümkün. Haftada 2 ya da 3 gün uzman estetisyenler ile FDA tarafından onaylı Cold ICE Lipo, Ultra Lipo ve Lenfatik masajlarla bölgesel yağ parçalamaya yönelik uygulamalar; Vella Shape 3, Radyo Frekans, Micro Plus ve masaj teknikleriyle sıkılaşmaya yönelik uygulamalar da gerçekleştirilerek sağlıklı, hızlı, kalıcı kilo vermek ve mutlu sona ulaşmak mümkün.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok