Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Elma ve tarçının dostluğu bu pastada pekişiyor

Özsüt yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne özel bir lezzet eklemeye başlamıştı. Yalnızca bu ayın sürpriz tarifi ise, Elmalı Tarçınlı Pasta. H...

Özsüt yeni yıl itibarıyla her ay menüsüne özel bir lezzet eklemeye başlamıştı. Yalnızca bu ayın sürpriz tarifi ise, Elmalı Tarçınlı Pasta. Hem tanıdık hem çok farklı bu lezzet yeşil elmanın mayhoşluğu ile tarçın ve bademin sıcaklığını birleştiriyor. Özsüt ustalarının ellerinden çıkan bu özgün tarifle tanışmak için, bu ay bitmeden bir Özsüt mağazasını ziyaret etmeniz yeterli.

Özsüt, misafirleri için yine sürpriz bir lezzet hazırladı. Yalnızca bir aylığına Özsüt menüsünde yer alacak bu ayın güzeli, Elmalı Tarçınlı Pasta. Genellikle keklerde ya da kurabiyelerde bir arada görmeye alışkın olduğumuz bu iki lezzet, Özsüt ustalarının ellerinde yeniden hayat buldu.

Hem tanıdık hem farklı bu tarifte yeşil elmanın mayhoşluğu ile tarçın ve bademin sıcacık hissi buluşuyor. Bademli kek katları arasında tarçınlı özel mus, tarçınlı parfe, kavrulmuş badem ve balla karamelize edilmiş yeşil elma bulunuyor. Modern ve şık görünümleriyle de dikkat çeken Özsüt tariflerine yakışır şekilde, bu özel pastanın süslemesinde de tarçınlı kurabiye parçaları göz dolduruyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok