Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Nesil Bitkisel Yağ

Hiçbir kimyasal maddde, dengeleyici ve renklendirici içermeyen, soğuk sıkım yoluyla elde edilen yeni nesil bitkisel yağ ‘The LifeCo Avokado ...

Hiçbir kimyasal maddde, dengeleyici ve renklendirici içermeyen, soğuk sıkım yoluyla elde edilen yeni nesil bitkisel yağ ‘The LifeCo Avokado Yağı’ E vitamini açısından zengin; bol miktarda A ve B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineraller içeriyor. Son derece sağlıklı bir beslenme alternatifi olarak önerilen The LifeCo Avokado Yağı, mutfaktaki kullanımı haricinde saç ve cilt bakımında da tercih ediliyor

Sızma yağ kültürüne farklılık getiren The LifeCo Avokado Yağı, %100 doğal ve saf bir ürün olarak birinci kalite hass ve fuerte türü avokadoların presleme yöntemiyle birinci sıkımından elde ediliyor. The LifeCo Avokado Yağı hiçbir kimyasal, dengeleyici ve renklendirici içermiyor. Soğuk sıkım yoluyla elde edildiği için avokado meyvesinin tüm besleyici özelliklerini muhafaza ediyor. Ayrıca bu yağ hiçbir genetiği değiştirilmiş organizma da (GDO) içermiyor.

Beslenmede;yağ olarak yemeklerde, kızartma ve salatalarda kullanılabilir. Avokado yağının, zeytinyağından üstün noktası; yüksek ısıya zeytinyağından daha dayanıklı olması ve içerdiği tekli doymamış yağ asitleri sayesinde dumanlanma noktasının 271 C° olmasıdır. Avokado yağı kızartmalar için zeytinyağına göre çok daha sağlıklı bir alternatiftir.

The LifeCo Avokado Yağı’nın faydaları

The LifeCo Avokado Yağı, E vitamini açısından zengin; bol miktarda A ve B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineralleri içinde barındırır. Son derece sağlıklı bir beslenme alternatifi olan bu yağ bol miktarda içerdiği A vitamini ile hücrelerin yenilenmesini destekler. İyi bir hücre koruyucu ve antioksidandır. Vücutta toksik maddeleri etkisiz hale getirerek, yaşlılığa yol açan zararlı maddelerin yok edilmesine katkı sağlar. Dolayısıyla yaşlanma sürecini yavaşlatarak hastalıkları önlemede de önemli bir rol oynar.

Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan The LifeCo Avokado Yağı, içeriğinde doğal olarak bulunan E vitamini sayesinde cildi yaşlanmaya karşı güneş ışınlarından, dumandan ve kirli havadan korumaya destek olur.

Avokado yağı saç ve cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturan lesitin açısından oldukça zengindir.Bu koruyucu tabaka saç ve cildin nem kaybını önleyerek hasar görmesini engellemede etkilidir. Bu nedenle kozmetikte; saç ve cilt bakımı için kullanılabilir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe