Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yiyecekleriniz vakum çekmecesi ile güvende

Sağlıklı yaşam, günümüzün yükselen trendleri arasında yer alıyor. Sağlıklı beslenmek ve yiyecekleri doğru muhafaza etmek de bu trendin bir p...

Sağlıklı yaşam, günümüzün yükselen trendleri arasında yer alıyor. Sağlıklı beslenmek ve yiyecekleri doğru muhafaza etmek de bu trendin bir parçası… 

Geleceğin mutfak teknolojisini ürünlerine yansıtan Miele, yeni vakum çekmecesiyle, yiyeceklerinizi bozulmadan muhafaza ediyor, raf ömrünü uzatıyor ve küçük porsiyonlar halinde saklamayı sağlıyor.

Sağlıklı beslenmenin bir parçası da, yiyecekleri sağlığınıza zarar vermeyecek şekilde bozulmadan muhafaza etmek. Şehir hayatının koşturması içerisinde, büyük miktarları küçük porsiyonlara bölerek, besin değerini bozmadan saklamak da hayatı kolaylaştırıyor. Miele’nin yeni vakum çekmecesi, günümüzde profesyonel mutfaklarda sıklıkla kullanılan tekniklerden birini besinleriniz için sunuyor.

Miele vakum çekmecesi, plastik poşetlerde vakumlanan besinlerin buharda pişirilmesi yöntemi olarak adlandırılan sağlıklı Sous Vide tekniğini evde uygulama kolaylığı da sağlıyor.

Gıdaların raf ömrünü uzatan ve büyük miktarları küçük porsiyonlara bölmek, seyahatlerde besinleri bozulmadan taşımak için ideal bir yöntem olan vakumlama, Miele’nin yeni ankastre vakumlama çekmecesi ve Miele buharlı fırınlarının sunduğu SousVide program çözümü ile mutfaklarınıza geliyor.

Sous-vide için yiyeceklerinizi hazırlayan Miele vakum çekmecesi, profesyonel pişirme yönetimine ev rahatlığında erişmenizi sağlıyor.

Kullanım alanları

SousVide tekniği ile pişirme
Marine etme
Uzun süre saklama
Kaplarda vakumlama
Besinleri taşıma
Orijinal ambalajları kapatma
Porsiyonlar halinde saklama

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe