Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

'Kap bi Kek', mağazalar zincirinin ilk halkası

Ev yapımı cupcake ustası 'Kap bi Kek'in, ilk mağazası Kadıköy’de açıldı. Kısa sürede cupcake zinciri oluşturmayı hedefleyen 'Kap...

Ev yapımı cupcake ustası 'Kap bi Kek'in, ilk mağazası Kadıköy’de açıldı. Kısa sürede cupcake zinciri oluşturmayı hedefleyen 'Kap bi Kek', yeni iş ortaklarına franchise vererek büyümeyi hedefliyor. 'Kap bi Kek'in ikinci durağı ise Moda olacak.

'Kap bi Kek' Türkiye'nin ilk cupcake zincirini kurmak için düğmeye bastı. Ev yapımı cup cake'lerin satılacağı mağazaların ilki Kadıköy'de açıldı. Bahariye Caddesi’ne 30 adım mesafede olmasıyla merkezi lokasyona sahip mağaza, aynı zamanda takeaway (paket servisi) hizmeti de verecek. İnternet üzerinden ve telefonla sipariş verme imkanı sunacak olan 'Kap bi Kek', tüm cupcake severlerin kolayca ulaşabileceği bir hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayacak.

İstanbullular'ın yeni buluşma noktası olacak 'Kap bi Kek', franchise ile büyüme stratejisi doğrultusunda ikinci şubesini ise Moda’da açacak.

Açık mutfak, günlük üretim...
Açık mutfakta günlük üretilen cupcake'lerin üretiminin her aşamasını yerinde izlemek de mümkün. 'Kap bi Kek', misafirlerine her gün 5 farklı çeşit cupcake sunarken, 90 çeşitten oluşan zengin kahve menüsüyle de dikkat çekiyor 'Kap bi Kek'in kahve menüsünde; geleneksel kahvelerden, Damla Sakızlı Türk kahvesi, Çikolatalı Türk Kahvesi, Menengiç, Klasik Türk Kahvesi ve Sahlep. Exotic kahvelerden; Affogato, Cuban Espresso, Espresso Romano, Espresso Con Panna, Dolce Chocolate, Cuppucino, Raspberry Mocha, Mocha Mint. Espresso kahvelerden, Dopio, Macciato, Caffe Latte, Flat White, Americano, Filtre Kahve, Mocha, Zebra Mocha, Chai Latte. Buzlu kahvelerden, Iced Latte, Iced Americano, Iced Mocha, Iced Chai Latte ve Iced Chocolate da seçenekler arasında. Bunların yanı sıra Frozen, Frappe, Milkshake ve Smoothie menüde bulunuyor.

Cupcake dışında, sabahları poğaça çeşitleri, ev yapımı frambuazlı cheesecake, limonlu cheesecake, mozaik pasta ve ev yapımı limonata da 'Kap bi Kek'in lezzetleri arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok