Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fitza’yla pizza yer, fit kalırsınız!

Pizza Hut, hem tadı hem de şekliyle yepyeni ürünü Fitza’yı tüketicinin beğenisine sunuyor. İnce ve hafif özelliğiyle özellikle yaz aylarının...

Pizza Hut, hem tadı hem de şekliyle yepyeni ürünü Fitza’yı tüketicinin beğenisine sunuyor. İnce ve hafif özelliğiyle özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olacak Fitza dikdörtgen şekliyle pizzaya farklı bir bakış açısı getiriyor

Dünyanın en meşhur pizza zinciri Pizza Hut, yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Pizza Hut’ın tüketicinin beğenisine sunulan yeni ürünü Fitza, ince ve hafif formuyla özellikle yaz aylarının vazgeçilmezi olacak.

DİKTÖRTGEN FİTZA

İnce hamuru ve dikdörtgen şekliyle pizzaya farklı bir bakış açısı getiren Pizza Hut, menüsünde bulunan tüm klasik pizzaları Fitza formunda hazırlayabilecek. Öte yandan, Fitza’yla birlikte ‘Fümeli’ ve ‘Pestolu’ olmak üzere iki yeni pizza da satışa sunuluyor. Yeni ‘Fümeli’ pizza; füme hindi, kapya ve çarliston biber, soğan, mısır ve mozzarella peynirinden oluşurken ‘Pestolu’ pizzanın taban sosu, domates yerine pesto sostan yapılacak; ayrıca içeriğinde domates, beyaz peynir ve pizzanın vazgeçilmezi mozzarella peyniri de yer alacak. Yendiğinde suçluluk hissettirmeyen Fitza’nın en önemli özelliği, inceliği olacak.


ESPRİLİ KUTULARA DEVAM

Bir süredir eve siparişlerde kullandığı esprili kutu geleneğini de sürdüren Pizza Hut, Fitza için “Uzun İnce Bir Boydayım” sloganını belirledi. Formuna dikkat eden pizzaseverler için özel olarak hazırlanan tek kişilik bir pizza olan Fitza, 9.90 TL’ye lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe