Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye'nin Yeni, Pratik, Atıştırmalık Parmak Peyniri

Birbirinden lezzetli süt ve süt ürünleriyle Türkiye’yi buluşturan Saray Milkman, Türkiye’nin yeni atıştırmalık parmak peyniri Cheeso’yu tüke...

Birbirinden lezzetli süt ve süt ürünleriyle Türkiye’yi buluşturan Saray Milkman, Türkiye’nin yeni atıştırmalık parmak peyniri Cheeso’yu tüketicinin beğenisine sundu. Tek kullanımlık iç paketi, zengin kalsiyum ve protein içeriği ile doğal, sağlıklı ve pratik bir lezzet sunan Cheeso, hem çocuklar hem de aileler tarafından güvenle tercih ediliyor.

Doğal ve yenilikçi lezzetlerin mimarı Saray Milkman, yeni ürünü Cheeso ile atıştırmalık kategorisine pratik ve sağlıklı bir lezzet ekledi. Yeni Milkman Cheeso, peyniri sadece evde kahvaltılarda tüketilen bir yiyecek olmaktan çıkarıyor, günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalık haline getiriyor.

Daha sağlıklı nesiller için çalışan Saray Milkman’in yeni ürünü Cheeso parmak peynirin tek bir tanesi 1 su bardağı sütle eşit miktarda kalsiyum ve protein içeriyor. Çocukların kemik gelişimi için büyük önem taşıyan zengin içeriği ve yüksek besin değeri ile masum ve faydalı atıştırmalık Cheeso, özenli annelerin çocukları için öncelikli tercihi olacak.

Çocukların okulda da rahatlıkla yiyebildiği yakışıklı peynir Cheeso, vakumlu tek kullanımlık ambalajıyla beslenme çantasındaki yerini şimdiden aldı. Pratik ambalajı kolaylıkla açılıp, rahatlıkla yenilebilen Cheeso peynir ile çocuklar hem keyifli hem de sağlıklı besleniyor.

Kısa zaman aralıklarında; yolda yürürken, trafikte beklerken, iş yerindeki molalarda, günün her anında rahatlıkla sağlıklı ve keyifli beslenme olanağı sunan Cheeso; yüksek protein değeri ile hızlı yaşayan ve zamanı az olanların da yeni gözdesi olacak.

Kalitesini ISO 22000, ISO 9001/2008, BRC ve Helal Gıda Sertifikaları ile tescilleyen Saray Milkman’in yeni ürünü Cheeso; eğlenceli şekli ve pratik 20 gr paketleriyle raflardaki yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe