Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Muz Kulesi ile Tatlı Keyfinin Zirvesi

İstanbul’da şehir içinde doğayla baş başa enfes İtalyan lezzetlerini yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Pesto İtaliano, kendisine özgü ...

İstanbul’da şehir içinde doğayla baş başa enfes İtalyan lezzetlerini yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi Pesto İtaliano, kendisine özgü , lezzet ve görsel şöleni muz kulesi ile oldukça iddialı. Lezzeti, hazırlayan ustaların maharetinde saklı olan bu muhteşem tatlıyı yanında Pesto Special kahve gibi özel tatlarla birlikte sunan Pesto İtaliano, müşterilerini mest etmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl açılışı iş ve sanat camiasını geniş katılımı ile gerçekleştirilen, İstanbulluların yeni buluşma mekanı Pesto İtaliano, etkileyici ortamı ve konforu kadar iddialı menüleriyle de beğeni toplamayı sürdürüyor. Birbirinden lezzetli yemekleri, tatlıları ve huzur dolu bahçesiyle kısa sürede İstanbulluların vazgeçilmez eğlence noktalarından birisi olmayı başaran mekan, şimdi de gözde tatlısı muz kulesi ile müdavimlerini ağırlıyor.

Kısa sürede Ormanada’ nın en iddialı İtalyan restoranı olan Pesto İtaliano ; sürekli yenilenen menüsü , tecrübeli şefleri ve ekibi ile dikkat çekiyor. Aynı zamanda değerli tabloları da bünyesinde bulundurduklarını belirten mekan sahibi ve işletmecisi Serkan Torun ; arzu eden müşterilerin satın alma yapabildiklerini de belirtiyor.

Pestonun özel tatlısı muz kulesi ; usta şefler tarafından hazırlanan patüşe ekmeği içine özel pasta kreması ve favori meyvelerden çilek – muz birleşmesi ile hazırlanıyor. Sunumu ise parça çikolata ve sosu ile hazırlanan bu hafif ama lezzetli tatlıyı Pesto Special kahve gibi özel içecek seçenekleriyle birlikte müşterilerine sunan Pesto İtaliano, ağız tadını bilenlerden tam not almaya devam ediyor.

İstanbullulara İtalyan Lezzeti Bombardımanı Geliyor!

Yemek severlerin gönlünü fetheden İtalyan lezzetlerini doğru ve farklı sunumlar ile müşteriyle buluşturan mekan kısa sürede yakaladığı popülerliği sürdürüyor. Özellikle Zekariyaköylülerin müdavim olduğu mekan bir çok sanatçı ve cemiyet hayatından isimleri de ağırlıyor. Kendine özel pişirme teknikleri ve sunumu ile pizza çeşitleri , makarnalar ve salatalar yaz menüsü ile yenilendi. Misafirler hem karınlarını hem de farklı sunumlar ile gözlerini doyurmaya devam edecek.

Eşsiz lezzetlerle sıcak bir ortamın bir araya getirildiği, özel menüleriyle fark yaratmayı sürdüren ve bu yaklaşımıyla stil, kalite ve eğlenceyi bir arada bulabileceğiniz Pesto İtaliano şimdi daha da iddialı!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok