Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Titanium Heritage serisiyle hem ocakta hem fırında sağlıklı lezzetler

Tefal’in son teknoloji ile ürettiği Titanium Heritage tava-tencere özel serisi, sofralara sağlık, mutfaklara şıklık getiriyor.  Paslanmaz çe...


Tefal’in son teknoloji ile ürettiği Titanium Heritage tava-tencere özel serisi, sofralara sağlık, mutfaklara şıklık getiriyor. 

Paslanmaz çelik kulpları sayesinde hem ocakta hem de fırında rahatlıkla kullanabileceğiniz Tefal Titanium Heritage serisi ile mutfakta harikalar yaratabileceksiniz. Tefal Titanium Heritage serisi, az yağla lezzetli yemekler yapmak ve yemek yaparken sağlığından da ödün vermek istemeyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Doğadan gelen en dayanıklı maddelerden biri olan titanyumu mutfaklara taşıyan Tefal’in, sağlıklı, doğal ve yapışmaz özellikli Heritage tava ve tencereleri en özel lezzetleri keyifle pişirmenizi garanti ediyor. Paslanmaz çelik kulplarıyla ocaktan alıp fırına verebileceğiniz Tefal Heritage tava tencere serisi mutfakta pratik bir kullanım sunuyor.

Tefal, doğru ısıda pişirmeyi sağlayan thermospot teknolojisi sayesinde yemekleri gerçek lezzetlerinde hazırlamayı vaadediyor ve yemeklerin besin değerini koruyor.

Farklı boyutlarda tava ve tencerelerden oluşan Tefal’in Titanium Heritage serisini Tefalshop’larda bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe