Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kraliyet Ailesinin Artisan Çay Deneyimi Türkiye’de…

Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823 yılında Johann Tobias Ronnefeldt tarafından kurulan Teehaus Ronnefeldt, 190 yılı aşkın zaman...

Kraliyet çay saatini masalara taşımak için 1823 yılında Johann Tobias Ronnefeldt tarafından kurulan Teehaus Ronnefeldt, 190 yılı aşkın zamandır mükemmel çayı üretiyor. En iyi çay tarlalarından toplanan yaprak ve tomurcuklar ile artisan sunumu sürdürülebilir bir dünyada bir araya getiriyor.


Dünya’nın en kaliteli çayları
En yüksek kalitedeki çaylar Hindistan, Sri Lanka, Çin, Tayvan ve Japonya dahil olmak birçok bölgeden Ronnefeldt’in deneyimli çay uzmanları tarafından el ile toplanır ve harmanlanır. Bitkinin en üst kısmından sadece iki yaprak ve bir tomurcuk koparılarak toplanan çaylar için bu yöntem en yüksek kaliteyi garanti eden tek geleneksel yöntemdir.

Artisan sunum
En güzel lezzetin deneyimden geldiğine inanan marka, artisan sunumları ile kraliyet ailesinin 5 çayı deneyimini sizlere yaşatır. Çay sunumu konusunda dünyanın en iddialı çay markalarından biri olan Ronnefeldt’in bu konudaki gelişimleri inovasyon niteliğindedir. ‘Joy of Tea’ serisi, fincana takılan organik çay poşeti ile farklı bir görsel deneyim sunmaktadır.

Sürdürülebilir ve duyarlı kalite
7 jenerasyondur kalitesinden ödün vermeyen marka, çay içimini mükemmelleştirmek adına diğer markaların aksine sentetik aromalar kullanmıyor ve abaka ağacından üretilen yenilenebilir filtre materyalleri ve geri dönüştürülebilir paketleme materyalleri ile de ekolojik dengeye zarar vermeyecek şekilde tasarlanıyor. Bunun yanı sıra üretimde kullandığı tüm elektrik %100 yenilebilir enerji kaynaklarından karşılanıyor.

Kraliyet ailesine, soylu ailelere
Frankfurt civarındaki lüks otellere kaliteli çay tedariği ile başlayan bu serüven günümüzde 70’i aşkın ülkede lüks oteller ve restoranlarda çay tutkunlarına serviste mükemmeliyet misyonu ile devam etmektedir. Organik çay yetiştirilmesini destekleyen marka Türkiye’de The Ritz-Carlton İstanbul, St. Regis İstanbul, Jumeirah Bodrum Palace, Rixos Premium Bodrum, D-Hotel Marmaris, Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Conrad İstanbul, JW Marriott Ankara, Hilton İstanbul, The İstanbul Edition otellerinde geniş ürün yelpazesi ile sunulmaktadır. Ronnefeldt çaylarını La Patisserie Lune(Nişantaşı), Milano Gourmet(Nişantaşı), Şütte(Nişantaşı), Doğa Şarküteri(Etiler), Santral Şarküteri(Bebek), Gurmeköy(Acıbadem), Gimtaş(Suadiye), Kardeşler(Kuzguncuk), Şanlık(Caddebostan, Beylerbeyi) satış noktalarından temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok