Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Federal Coffee Company ağırladığı misafirleri

Türkiye’de yeni nesil kahveye yepyeni bir soluk getiren “Federal Coffee Company – Australian Coffee Roasters’’, yepyeni şubeleri ile Türkiye...

Türkiye’de yeni nesil kahveye yepyeni bir soluk getiren “Federal Coffee Company – Australian Coffee Roasters’’, yepyeni şubeleri ile Türkiye çapında büyüyor.

30 yıl önce Avustralya’da başlayan ve aldığı eğitimler ve tecrübeleri ile kahvede uzmanlaşan, yetiştirdiği dünya şampiyonu baristalar ile uluslararası başarılara imza atan, kahve sektörünün lider ismi Sam Çeviköz ve ortağı mimar Levent Koçarslan, kahve dünyasına yepyeni bir bakış açısı ve soluk getiren Federal Coffee Company – Australian Coffee Roasters ile fark yaratıyorlar. Yeni nesil kahvecilikte her zaman çıtayı daha da yükselten, kendi alanında yeniliklere imza atan, konsepti ve sunumları ile sektörde öne çıkan Federal Coffee Company ağırladığı misafirlerinin yanı sıra girişimciler tarafından da büyük ilgi görüyor.

İstanbul’da başlayan kahve serüvenine, bu ailenin parçası olmak isteyen girişimcilerin de katılımı ile Ankara ve Adana’da devam eden, geçtiğimiz yaz, mevsimin en güzel adreslerinden Çeşme’ye, yarattıkları sezona özel konseptle rotalarını Fly – Inn Beach’e çeviren Federal Coffee Company, marka konseptine uygun franchise iş birlikleri ve kendi AR-GE çalışmaları ile tespit ettikleri elverişli noktalar ile Türkiye’de yaygınlaşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe