Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Modern insanın düşü gerçek oluyor

Mükemmellik sadelikte gizlidir. Mutfağınızda en yeni teknolojilerle yaşayacağınız unutulmaz deneyimlere yer açın. Avrupa’nın ankastre devi G...

Mükemmellik sadelikte gizlidir. Mutfağınızda en yeni teknolojilerle yaşayacağınız unutulmaz deneyimlere yer açın. Avrupa’nın ankastre devi Gorenje ile mutfağınıza yalnızca yeni bir fırın ya da ocak değil, eşsiz bir yaşam kültürü de getireceksiniz.

Gorenje markasının Simplicity Serisi, tek bir düğmeyle kontrol edilen akıllı ürünlerden oluşuyor. Modern insanın düşü olan daha sade bir yaşam için karmaşık kararları ortadan kaldırmaktan ilham alan koleksiyon siyah ve beyaz renklerden oluşuyor.

İleri teknoloji ile donatılmış Gorenje Simplicity Serisi, kişisel tercihlerinizi hafızasına alır ve daha sonra kullanmak istediğinizde hatırlayarak öneride bulunur. Zaman ayarı özelliği ile alanında ilk ve tek olan gazlı ocaklarda tek tuşla zamanı ayarlayabilir; dilediğiniz anda ocağın kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ankastre fırınlardaki Gentle Close özelliği ise fırınınızın kapağının yumuşak ve yavaşça kapanmasını sağlıyor.

Ankastre fırın, duvar tipi davlumbaz, gazlı ocak, cam seramik ocak ve tam ankastre bulaşık makinesinden oluşan Gorenje Simplicity Serisi ile mutfağınıza tam istediğiniz düşlediğiniz modern çizgiyi taşıyabilirsiniz.

Gorenje Hakkında:  Gorenje, Dünyada 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren, üstün teknoloji ve tasarım harikası ürünleriyle Avrupa'nın beyaz eşya üreticisi ve satıcısıdır. Yurt dışında özellikle tasarım ve çevre alanında her yıl sayısız ödüle layık görülmektedir. Üretimin hiçbir alanında kaliteden taviz vermeyen, teknolojik üstünlük ve çizgisi ile öncü olan, planlama aşamasından itibaren ise çevreyi gözeten bir markadır. Vizyonu "Dünyanın en tasarım odaklı şirketi" olmaktır. Bu doğrultuda bünyesinde geniş tasarım ekibinin haricinde dünyaca ünlü tasarımcılarla da işbirliği yaparak eşsiz ürün serileri üretmektedir. Yeni ürünler geliştirirken ev işlerini kolaylaştıracak ve ev işi haricindeki kaliteli zamanları artıracak çözümler üretmeye çalışmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe