Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Nutella tutkunlarının favorisi haline gelecek Nutella Cafe

Farklı konsepti, felsefesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle gittiği her şehrin yeme içme kültürüne katkıda bulunan Eataly İstanbul, Nutella işb...

Farklı konsepti, felsefesi ve zengin ürün çeşitliliğiyle gittiği her şehrin yeme içme kültürüne katkıda bulunan Eataly İstanbul, Nutella işbirliği ile hayata geçirdiği yeni projesini Tuba Ünsal ev sahipliğinde gerçekleşen davetle tanıttı. Tüm Nutella tutkunlarını bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek Nutella Cafe açılışının davetlileri arasında Başak Sayan, Ece Vahaoğlu, Akasya Aslıtürkmen, Tamer Yılmaz gibi isimler de vardı.


Nutella tutkunlarının favorisi haline gelecek Nutella Cafe, açıldığı günden beri lezzet arayanlar için bir buluşma noktası olan Eataly İstanbul’da, Tuba Ünsal’ın ev sahipliğini yaptığı özel bir davet ile açıldı. Tuba Ünsal’ın çocukları Sare ve Civan da davete katılarak dev Nutella kavanozu karşısında neşeli anlar yaşadılar.

Eataly’nin Executive Şefi Claudio Chinali’nin hazırladığı, tamamı Nutella içeren özel menüsüyle tadına doyulmaz bir gün geçiren davetliler arasında Başak Sayan, Ece Vahapoğlu, Akasya Aslıtürkmen, Tamer Yılmaz gibi isimler de bulunuyordu. Katılan tüm davetlilerden tam not olan Nutella Cafe menüsünde, krep, waffle gibi klasik lezzetlerin yanı sıra kağıt helva, simit gibi geleneksel lezzetler de yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe