Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Salat'tan sofralara büyük yenilik

Yıllardır hafızalara kazınan ismi ve unutulmayan lezzetiyle mutfakların vazgeçilmez markası Salat, Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleşt...

Yıllardır hafızalara kazınan ismi ve unutulmayan lezzetiyle mutfakların vazgeçilmez markası Salat, Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleştirdiği workshop ile “Yeni Lezzet Serisi”ni tanıttı.

Geçmişten bugüne markası ve kalitesiyle sofraların vazgeçilmezi olan Salat, yeni çıkardığı "Salat Lezzet Serisi”ni Elif Korkmazel’in şefliğinde gerçekleşen workshop ile tanıttı.

Mutfak Sanatları Akademisi’ndeki etkinlikte katılımcılar, Korkmazel ile keyifli bir sohbet gerçekleştirirken yapılan lezzetli yemekler hep birlikte yendi.

Elif Korkmazel’in moderatörlüğünde düzenlenen workshopta birbirinden farklı tariflerle nefis lezzetler sunan Salat, sofralarda yeni bir dönem başlatıyor ve “GEZDİR” diyor.

Salat Lezzet Serisi, hem mutfakta vakit geçirmeyi eğlenceli hale getiriyor hem de tüm yemeklere gezdirebileceğiniz enfes lezzetler sunuyor. Salat’ın doğallığı lezzetle harmanladığı "Salat Lezzet Serisi”, dört farklı alternatifiyle yemeklerinize ayçiçek yağının bambaşka tatlarını getiriyor.

Salat, mutfaklarda fark yaratacak lezzet serisi ile en zahmetli yemeklerde bile kullanım pratikliği sunarak hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de yemeklerin olmazsa olmaz lezzetlerini tek bir şişede sunuyor.

Sarımsaktan domatese, fesleğenden acı kırmızı bibere kadar aradığınız tüm tatları tek bir üründe toplayan Salat Lezzet Serisi ile unutulmayan sofralara imza atacaksınız.

Salat’ın Sarımsak, Domates-Sarımsak-Fesleğen, Acı Kırmızı Biber-Fesleğen-Domates ve Sarımsak-Fesleğen olmak üzere değişik lezzetlerle sunduğu yeni serisi ile barbeküden salataya, kızartmadan zeytinyağlıya, aperatiften mezeye, kahvaltıdan pizzaya kadar birbirinden farklı yemekleri yapmak artık çok pratik.

Kolay kullanımı ile yeni tatlar arayanlar için özel olarak hazırlanan "Salat Lezzet Serisi” ile siz de yemeklerinize gezdirebilir, mutfağınızın kahramanı olabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok