Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofranızda Eşsiz Lezzetlere meyane&RU ile Yer Açın

Yemek yapmanın bir sanat olduğunu düşünen lezzetseverler için tamamen doğal ve katkısız ürünler sunan meyane&RU’nun birbirinden lezzetli...

Yemek yapmanın bir sanat olduğunu düşünen lezzetseverler için tamamen doğal ve katkısız ürünler sunan meyane&RU’nun birbirinden lezzetli et, tavuk ve sebze suyu çeşitleri ile sofralarınızdaki yemekler ünlü şeflerin tatlarını aratmıyor.

Mevsim sebzeleri ve özel baharatlarla harmanlanarak ev yapımında hazırlanan lezzet suları monosodyum glutamat(MSG), hiçbir katkı ve renklendirici madde içermiyor. Yüzde yüz doğal et, tavuk ve sebze suları ile hem iştah açıcı hem de sağlıklı lezzetlerden muhteşem sofralar hazırlamaksa lezzet ustalarının hünerli ellerine kalıyor. Sağlıklı olduğu kadar pratik kullanımıyla da mutfaklarda büyük kolaylık sağlayan meyane&RU ile çorba, pilav gibi sofralarımızın vazgeçilmez tatlarını, usta ellerden gelen özel reçetelerinizi hızlıca hazırlamanız da mümkün.

500ml cam şişelerde damak zevkine düşkün olanlara gurme ürünler sunan meyane&RU, kapağı açıldıktan sonra buzdolabında iki gün, dondurulmuş olarak iki hafta saklanabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe