Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anınıza anlam katan “bir kahve molası”na davet ediyor!

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de, sanat galerilerini anımsatan, tasarımcı dokunuşları ve dekorasyonu ile semtin ruhunu ta...

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de, sanat galerilerini anımsatan, tasarımcı dokunuşları ve dekorasyonu ile semtin ruhunu tamamlayan Tükkan, günün her saatine keyifle eşlik eden kahve lezzetleri ile anınıza anlam katan “bir kahve molası”na davet ediyor!

İstanbul’un köklü ve tarihi semtlerinden Karaköy’de misafirlerini ağırlayan Tükkan, ilk bakışta sanat galerilerini anımsatan dekorasyonu, ardından iştah kabartan lezzetleri ve benzersiz kokteylleri, DJ’lerin ağırlandığı, sokaklara taşan eğlenceli partileri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Nedim ve Selim Diker kardeşlerin alamet-i farikası, İstanbulluların Karaköy’deki vazgeçilmez buluşma noktası Tükkan, güne keyif katan kahve lezzetleri ile şimdi kahve severlerin de en popüler adreslerinden biri olarak öne çıkıyor.

Günün ilk ışıklarında Tükkan’dan yayılan Macchiatto, Americano, Espresso kokuları ruhunuzu ve zihninizi dinginleştirirken, lezzetleri ile de yüzünüzde benzersiz bir gülümsemeye imza atıyor. Şehrin yoğunluğundan kısa bir kaçamak yapmak isteyenlerin öğle saatlerindeki vazgeçilmezleri Cappuccino, Damla Sakızlı ve Klasik Türk Kahvesi, Iced Latte, Tükkan menüsünün iştah kabartan yemekleri üstüne damağınızdaki lezzeti taçlandıran kahve seçeneklerinden…

İş çıkışı günün stresinden uzaklaşıp, sevdikleriyle sohbeti bol buluşmalar tercih edenler ise Cafe Mocha’yı ve Fındık, Karamel, Vanilya, Çikolata, Muz aromaları ile lezzetlenen Cafe Frappe’yi deneyebilirler.

Gün batımının kendini iyice hissettirdiği saatlere Tükkan’ın yeni sezon sürprizlerinden Espresso Martini damgasını vuruyor! Kahvenin, martini ile benzersiz buluşmasını sergileyen ve her yudumunda özel lezzetler yaşatan Tükkan Espresso Martini bu sezonun en iddialı kokteylleri arasında yer alıyor.

Tükkan’ın, Hide Away, Banana Oh Yeah, Thyme Song gibi hem adıyla ilgi çeken, hem de lezzetiyle tadına doyum olmayan kokteyllerine şimdi yepyeni bir tat eklendi; “Tükkan Espresso Martini”… Ünlü barmen Serkan Baydemir’in yorumu ve sunumuyla yenilenen menüde kendini gösteren “Tükkan Espresso Martini” daha şimdiden deneyenlerden tam not alarak, bu sezonun en popüler kokteyli olacağını gösterdi!

Nedim ve Selim Diker kardeşlerin, gelenleri adeta evlerinde ağırlarcasına ilgiyle ve özenle karşıladığı Tükkan, günün her saatini keyifle geçirmek, benzersiz lezzetler deneyimlemek, insanın ruhuna dokunan tasarımlar keşfetmek ve şehirde keyifli bir kahve molası vermek isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok