Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Boğaza karşı Hint yemekleriyle tanışma zamanı

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Hint mutfağının leziz yemekleri ve benzersiz ortamıyla Hindistan ruhunu İstanbul’a taşıyan Dubb Indian Bosphoru...

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Hint mutfağının leziz yemekleri ve benzersiz ortamıyla Hindistan ruhunu İstanbul’a taşıyan Dubb Indian Bosphorus, özel fiyatlarıyla size eşsiz seçenekler sunuyor.

Dubb Indian Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus’un 9. katındaki görkemli Boğaz manzarasında size Hint mutfağının en iyi örneklerini uygun fiyat seçenekleriyle sunuyor. Dubb Indian Bosphorus’da 25 Kasım 2016-28 Şubat 2017 tarihleri arasında bu eşsiz tatları deneyimleyeceğiniz iki kişilik “Hindistan Lezzetleri Menüsü” sadece 149 TL. Kişi başı 75 TL’ye gelen bu cazip Hint yemekleri teklifinde menülerden 7 çeşit Hint lezzeti ile masanızı donatabilirsiniz.


Hint rüzgârını Bollywood Partisi’nde yaşayın

Dünyanın en eğlenceli parti konseptlerinden biri olan Bollywood partileri, Dubb Indian Bosphorus’da sizleri bekliyor. Hint mutfağının deneyimli Şefi Vinod Kumar Chouhan’ın hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler, Hint dans grubunun eğlenceli performansıyla renklenecek partide Hint kınası ile kendinize çok özel desenler çizdirebilirsiniz ve isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Bollywood Partisi, doğum günleri, kına geceleri gibi özel etkinlikler için de sizlere güzel bir alternatif olacak. Kişi başı 155TL+KDV’ye sahip olacağınız bu eğlenceli parti de gruplar için farklı fiyat seçenekleri sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe