Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’nin Geleneksel Kış İçeceği “Salep” Sezonu Açıldı

Geleneksel süt tatlılarının ustası Bolulu Hasan Usta’da yüzyıllardır Türkiye’nin kış içeceği olarak bir numaralı yerini koruyan salep sezonu...

Geleneksel süt tatlılarının ustası Bolulu Hasan Usta’da yüzyıllardır Türkiye’nin kış içeceği olarak bir numaralı yerini koruyan salep sezonu açıldı. Kış aylarının vazgeçilmez içeceği salep, Bolulu Hasan Usta’nın 35 yıllık deneyimiyle akılları baştan alacak bir tada dönüşüyor.

Soğuktan burnunuz kızarmış, başınız öne düşmüş, verdiğiniz her sıcak nefesle içiniz biraz daha üşümüş... Kış soğuğunda aceleyle sokakta koştururken bir yudum sıcaklık arıyorsunuz… Öyleyse avuçlarınızın içine alıp kokusunda tatlı hayallere dalarken, iliklerinize kadar ısınacağınız tek bir lezzet var: Salep!

Yüzyıllardır Türkiye’nin kış içeceği olarak bir numaralı yerini koruyan salep, geleneksel süt tatlılarının ustası Bolulu Hasan Usta’da en doğal haliyle içinizi ısıtıyor.

Usta işi salep Bolulu Hasan Usta’da!

Bolulu Hasan Usta’nın Burdur Bucak’tan getirdiği yabani orkide soğanları yıkandıktan sonra süt ile kaynatılarak gölgede kurutuluyor. Ardından değirmende öğütülerek toz galine getirilen salep Bolulu Hasan Usta’nın günlük olarak kendi çiftliklerinden topladığı süt ile kaynatılarak içime hazır bir hal alıyor.

Bolulu Hasan Usta’nın salebi ayrıca 1 litrelik karton ambalaj içerisinde de tüm satış noktalarında sunuluyor. Birkaç dakika ısıtıldığında içime hazır hale gelen Bolulu Hasan Usta salebi kolaylıkla her yerde tüketilebiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe