Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda Pratik Dokunuşlar

Yarım asırlık tecrübesini gıda dışı hızlı tüketim ürünleri sektörüne aktaran ve yeni ürünleri ile mutfaklara giren Duck Grup, Pişirme Grubu ...

Yarım asırlık tecrübesini gıda dışı hızlı tüketim ürünleri sektörüne aktaran ve yeni ürünleri ile mutfaklara giren Duck Grup, Pişirme Grubu ürünleri ile dikkat çekiyor. Duck Grup; Yağlı Pişirme Kağıdı ve Fırın Torbası ile hem ev mutfaklarına hem de profesyonel mutfaklara adım atıyor.

Kendi buharında pişen sağlıklı, diyete uygun ve lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan fırın torbaları, yağ ilavesine gerek kalmadan yemekleri kendi suyunda pişirme yöntemi ile gıdalarınızın eşit oranda pişmesi sağlıyor.

Fırın torbaları, aynı zamanda yiyeceklerin doğal aromalarının lezzetli bir şekilde bütünleşmesine ve gıdaların vitamin değerlerini koruyarak pişirilmesine yardımcı oluyor. Duck Fırın Torbası et, balık ve sebzelerinizi pişirirken, içeriye hapsolan hava nedeni ile yiyeceklerin kurumalarını da önler. Yemek hazırlama süresinin kısalmasını sağlayan fırın torbaları ile mutfağınızda hijyenik ve lezzetli bir şölen yaratabilirsiniz.

Duck Pişirme Grubu’nun diğer bir ürünü olan Yağlı Pişirme Kağıdı ise özel formülü ile pişirme esnasında yiyeceklerin tabana yapışmamasını sağlayarak mutfaklarda çalışmayı kolaylaştırıyor. 220 dereceye kadar kullanılabilen pişirme kağıtları su geçirmeyen yapısı ile özellikle fırınların temiz kullanılmasına ve servis esnasında yiyeceklerin dağılmamasına da olanak sağlıyor. Pişirme araçlarında yağ kullanmaya gerek kalmadan kullanılan pişirme kağıtları ile daha az kalorili yemekler hazırlayabilirsiniz.

Yağlı pişirme kağıtları kırmızı-beyaz et çeşitleri ve deniz mahsülleri pişirirken kullanıma uygun olduğu gibi börek, kurabiye gibi unlu mamüllerin hazırlanmasında da kullanıma uygundur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok