Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tek kişilik sunumlar yapmak isteyenler için

Paşabahçe’nin uzun yıllardır mutfaktaki en büyük yardımcısı Borcam, yepyeni ürünleriyle ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Tek kişil...

Paşabahçe’nin uzun yıllardır mutfaktaki en büyük yardımcısı Borcam, yepyeni ürünleriyle ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Tek kişilik sunumlar yapmak isteyenler için hazırlanan küçük Borcamlar raflardaki yerini aldı.

Paşabahçe’nin kullanışlı formuyla hem mutfaklarda hem de sofralarda her zaman yerini koruyan serisi Borcam, yeni ürünleriyle gamını genişletiyor.

Tek kişilik sunumlar için pratik bir çözüm sunan küçük Borcamlar, birbirinden lezzetli cupcake ve sufleler için ideal boya sahip. Küçük boyutu sayesinde kolayca temizlenebilen ürünü saklamak da çok rahat. Ürünü ayrıca güveç kabı olarak da kullanmak mümkün. Yeni ürünlerde, sufle kabı ve iki çeşit dilimli kek kabı olmak üzere üç farklı seçenek bulunuyor.

Paşabahçe Hakkında Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. 80 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.
Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurtdışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe